.

.

lauantai 5. maaliskuuta 2016

JääjuhlaliikkeitäKun mami sairastaa taitaa näillä koisuilla olla hauskempaa ku normaalisti. Mami e jaksa eikä kykene lenkkeileen ollaansitten käyty joka päivä jäällä välillä aamua iltaa. Vitsit oon tästä laumasta niin ylpee, kun saa tulla kelkkoja, hiihtäjiä tai ihan mitä vain niin lauma pysyy kasassa ilman remmejä ja ylimääräisiä käskyjä.

Hommat aloitetaan jäälläkin niinkuin muuallakin haistelulla. Oli niiiiiiin hyvä haju, et piti ihan tuplana haistella.

Patekin halus saada omat hajut nokkaan ja hyvin tuo mummokoira jo pojan päästää samoille hajuille.

Vähän ehkä ollaan yrmeitä ku joku tulee pilaa hyvät nuuskut.

Mummo koira on välistä intoutunut myös leikkimään Paten kaa. Turha varmaan mainita et säännöt on tiukat, juuri niin kauan, paljon, voimalla ja tahdilla kuin Kaino haluaa. Poikkeamista tulee sit sanomista kohtuu kovalla kädellä!

Pate osaa jo tankinväistömuuvsit aikas kivasti.

Ume sit tyytyy välistä posettaan ku muut riehuu.

Niin siis... hmmmmm... mehan haluaa riehua juuri silloin kun Ume haluaa! =D kohtuu notkeet jääjuhlaliikkeet meidän polvivammainen kyllä saa tehtyä.

Mitä tähkin taas sanois....

Römpsän haistelu jutut toimii näin tyttöjen kesken oikein sopuisasti. Paten on vielä hieman turhaa työntää kylmää kirsua mummon jalkoväliin!

Tässä tulos sitkeästä kokeilusta.

Mummokoira taas saa nuuskuttaa just niin paljon kun mummokoira haluaa. Paten ei auta ku malttaa mielensä ja seistä.

En tiedä oliko Paten ominaistuoksu näin yrmäkkä vai ratkaisiko poika ahtaan tilanteen pommilla...

Kun mami ei pysy mukana jäi Kaino odottamaan ihan omatoimisesti loppulaumaa saapuvaksi. Mummokoirahan ei kyllä itse turhaan jappase edestakas. ;D Pate lähti sit hakee mummoa meidän luo.

Pieni neuvottelu asiasta tullakko vai ei...

Ja Paten ei auttanu ku välittää viesti, et mummo odottaa eikä aijo nostaa kankkuja hangesta.

Mut JIPIIIII onneksi on Umppa-Lumppa. Tällä tiimillä on leikit välillä jo niin rajuja että mami joutuu niihin puuttumaan kun pelkää Umpan polvien puolesta. Umen näillä näppäimillä alkavat juoksut ei kyllä helpota asiaa ollenkaan!

Loppuun meidän uusi possujuna takaapäin. =D

Paten kans ollaan jo aloitettu varovaisesti treenejäkinn vetään. Himpun on poika ollu sisätila-naksutreeneistä ihmeissään, mutta kosketusalusta ajettiin läpi kolmella treenillä. Ei mikään tyhmä poika! Eilen aamulla aloitettiin sit pihallakin treenata kohteenkiertoa patukalla ja illan toisissa treeneissä homma alkoi jo avautua. Mut hitto millä voimalla Pate iskee patukkaan kii =D =D Mahtavaa ja muutenkin se tekemisen meininkin on mykistävän hienoa. Virtaa on ja tekemisen meininkiä, mutta ne korvat ja aivot pysyy mukana!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti