.

.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Pyhien viettoa

Kyllä malinöössin taloon tulon huomaa ainakin siitä, ettei ole aikaa istua koneella. Lenkkeillä saa just niin paljon ja kauan ku itse jaksaa. Treeneihin pätee sama asia! Näin ollen me ollaankin pääsiäinen juostu ja treenattu sekä käytetty pimuja jäällä kävelyllä. Pate onkin pimujen ja mamin PT parhaimmillaan. ;D

Kelit ei pääsiäisenä oikein suosineet, mutta onneksi jäällä vielä pääsi käveleen kohtuu kengät kuivana. Kainolla iski joku Umen tarkistus vimma kesken kävelyn. Tai sit tää oli vain söpistelyä.Niin Umpsi ei oo enää se ainoo joka pilaa tunnelman. leikit, fiiliksen yms. Kyl tosta römpsän lipsuttelusta idylli särkyy ja mummi päätti lähtee menee ettei taas tarvii sanoa painavaasanaa. ;) Tosin Pate on jo niin yks poppoosta ettei mummi enää jaksa joka nuuskuttelusta edes sanoa!

Nää oli Umpsista kauheita!!! Siis really autoja jäällä... Ei oo normaalia pienen böllmastiffin mielestä tämmöinen kaahailu. Jäälä on läpi talven aina jokin autorata aurattuna.

Kun se Pate on yleensä se vauhdin pitäjä niin mummi päätti kans näyttää että kyl se tassu vaan liikkuu... varsinkin kotiinpäin! Kaino onkin nyt saanu vaan levähtää treeneistä. Viime viikon tiistain Kannuksen rallykoe kun meni ihan penkin alle. Kaikku oli ihan puhki ja down... =/ Tuomarina tuominu Tyttikin sanoi ettei ollut se koira jonka tietää. Kyllä me rata kahlattiin läpi, mut kauheasti uusimista ja 10 virheitä kun päätin vain kannustaa mummon radanläpi. Pisteitä tuli reilu 60 ja kommenteissa oli hyvin kannustettu ja merkille menoa kehuttiin. Merkki oli onneksi se vipaliike niin homma loppui hyviin fiiliksiin. Tosin vaikka sitä merkkiä kehuttiin ei se ollut parasta Kaikkua. Toinen nousu radalla oli putki. Sinne kimmottiin mutta heti seuraava liike (puolenvaihto jalan ali) olikin sit jumitus ja tönkkö... Rata oli super huippu joten täytyypä koittaa löytää se vielä tännekkin esille.

Pääsiäisenä oli meillä ekaa kertaa koko lauma sisällä samassa tilassa ja hyvin näytti homma sujuvan kun molemmat koirat kuorsasivat autuaina. Välillä Pate jopa nukkuin tossa Kainon sohvan vieressä. Tänään aamulla tehtiin sitten eka hihnalenkkikin yhdessä. Eilen treenien jälkeen käytiin niin että pimut hihnassa ja Pate irti ja homma toimi vaikka molemmat harrastuskaverit oli super kierroksilla. Kerran piti ärjähtää niin johan ne paikat löytyi! Aamulenkki sujui sit ku vanhoilta tekijöiltä konsanaan. Jopa Umpsi tuli reippaasti!!! Plus puolena oli, että kerrankin vastaantulijat väistivät koirilla ja ilman. Oli vissiin pelottavan näköinen paketti? =D


Pimut oli lenkillä ihania varsinkin Kaino. Hauska huomata kuinka jotkut ihmiset on vaan niin niiden mieleen. Kun Kaino nuorena tyttönä harrasti vielä litilätiä oli meillä yhdellä kurssilla ohjaajana Birgitta joka itse on kisannut agia leonbergeillä. Hän sattumoisin asuu tossa lähellä ja silloin tällöin tulee aamulenkillä meitä vastaan. Joka kerta kun näin käy, pimut menee ihan villiksi. Umpsi vissiin ihan tän Kainolta oppinu... Tänään Birgitta tuli pyöräillen vastaan ja vaihdoimme lennosta heipat. Siitä huolimatta Kaino käveli pitkän matkaa takaperin pomppimalla! =D Birgitta on paras!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti