.

.

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Eka valmennus

Lauantaina käytiin Susanna Korrin tokovalmennuksessa tuossa ihan naapurissa. Kerrankin oli lyhyt matka kursseilemaan, autolla n. 5min sisältäen pakkaamisen ja purun. =D Itse en ole ennen käynyt Suskin koulutuksessa, mutta täytyy sanoa että tykkäsin kovasti! Saatiin juuri meille sopivat vinkit tuohon seuraamiseen ja kapulan palautukseen. Pakko tähän kohti sanoa, että sen verran olen Suskia vakoillut että kun reilu 6 vuotta sitten aloin malinoista katsella oli Suskin Tämä on kennel toinen vaihtoehto Kutinan kanssa. ;) Ja kohtalon ivaa ei oo nyt kummastakaan =D Mutta josko se pikku sirkkeli vielä jossain kohden saataisiin taloon.

Ekana näytettiin miltä se seuraaminen meillä näyttää... Juu-u kyllä sitä poikitusta ja painamista oli havaittavissa. Sääliksi käy Pate kun kovasti yrittää tehdä tiivistä ja tiukkaa seuraamista ei se mamille käy.  Mutta hienosti poika jaksaa yrittää ja korjata tekemisiään eikä lyö hanskoja tiskiin.

Ekana Suski toimi meille apukuskina näyttäen teknoikan. Ohje oli siis tuohon edistämiseen, että vedän liinalla etuviistoon samalla antaen moittivalla äänellä uuden seuraa käskyn ja kun palaa oikeaan kohtaan paine hellittää josta seurasi tietysti palkka. Idea on että koiralla tulee vastaaktio tuohon vetoon ja se vetää taaksepäin ja päätyy näin ollen oikeaan kohtaan.

Kun homma sujuu on liina löysällä...

Ja kun paketti repeää tulee painetta. Tässä näkyy hyvin kuinka Pate vetää takaisin oikealle paikalle. Minulla oli itselläkin kokoajan tuo pikkuliina kädessä ja sain harjoitella mukana ja tietysti lopuksi ihan yksinkin koko homman.

Palkkaus oli sit WAU kun oikealla kohdalla, käännytään koiraanpäin ja sitten käsitaskuun ja palkka. Juma että oli yhdelle mamille liikaa liikkuvia osia, mutta alkoi se lopuksi sujua. Vipa kerralla muistin olla myös heilauttamatta kättä taaksepäin lelua heitettäessä!

WUHUUUU Pate on iha liekeissä kun saa wuppailla. Wuhuusta puheen ollen oli mun Palkkaus WAUkin aivan liian pitkä! =D

Joko joko joko????!!!!???

Ja se palautus. Tässä kuinka se meillä tehdään. Tokoa ajatellen ei hyvä. Pate siis painaa kapulan reisiä vasten ja tokossahan se on iso virhe.

Tässä näkyy hyvin kuinka lähellä sitä ollaan. =D

Ja kuinka ongelma korjataan. Liivistä Vetskari napaan asti auki, tyyny sisään ja se annetaan sieltä. Idea on että palkkaa joutuu katsoa ylöspäin ja näin ollen palautus jää väljemmäksi. Tietysti tätä otetaan nyt irrallaan noudosta, että uusi tyyli saadaan ajettua sisään..

Kurssin päätteeksi lähdettiin koko porukalla montuille. Pate löysi heti alkumatkasta tölkin. Tässä onnellinen tölkinsaalistaja.

Ja tässä onnellinen kuolavanantuulettaja. ;D

Mummo oli ihan liekeissä. Ja jos mummo haluaa jytää mummo saa mitä haluaa! ;DHarvinaista herkkua Umpsille. Mummi HALUAA leikkiä.

Joku ei vissiin ottanu vinkistä vaaria, niin kyllä mummo keinot keksii kuinka tankki liikahtaa. Pate komppaa aarteensa kanssa taustalla.

Maisemat on montuilla niinku ulkomailla...

Kukkulan kuningattaret.

Kun rinteen tulee alas täysillä voi vauhtia olla hankala pysäyttää... Jytääminen jatkui sitten myös tasamaalla.

Illalla uni maittoi. Olin vähän järkyytyny kun mummo löytyi säkkituolista! Tää on harvinaista herkkua. Säkkituoli on aina silloin tällöin the place to be, mutta niitä iltoja ei ole usein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti