.

.

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Neuloja ja vaippojaTiistaina meillä oli fyssaipäivä koirien kanssa. Tai no Kainolla ja Patella oli kun Umpsilla on taas niin huumaavat tuoksut niin en viitsinyt Umea hoitotiloihn raahata. Pate oli nyt siis ekaa kertaa neulotettavana ja hienosti poika osasi käyttäytyä. Alkuun oli tietysti jännää ku mikä, mutta toinen puoli oli jo pro meininki! Alussa Pate oli kyllä kuin kyljelleen käännetty koirapatsas, jalat sojotti juuri niiötä kohdin missä ne sattuu oleen. Mutta Kaisan varmojen ja turvallisten otteiden alla Patekin rentoutui tuota pikaa. Pojalla oli kunnon niska jumit ja toinenpuoli selästä ihan juntturassa. Paten askellus olikin hupaisaa hoidon päätteeksi, kinttujen keveys taisi yllättää. ;D

 Kaino nyt on jo kunnon pro hoidossa ja tietää hoidonkulun paremmin kuin me. =D Nyt on mummokoirallla ollut mitä ihanimman rennoimmat uniasennot.Älä häiritse nukkuvaa mummokoiraa!!!!


Ja sitten meidän haisulityttöön. Enää ei hajut ole vain Paten nokassa vaan ihan meidän kaikkien! Varsinkin tänä aamuna kun jo traditioksi muodostunut "kakkaa housuissa" hetki oli koittanut... Ihana tuoksu... eilisen moppasin Paten huonetta kun matto oli kyllästetty sillä itsellään. Molemmat junnut on paastonnu nyt muutaman paivän ja kun ruoka viimein maittaa on masu hurlumhei... Anna mu taas kaikki kestää!

Mutta nyt on Umpallekkin löytynyt vuotojen määrään sopivat pöksysuojat. ;D Veljeni pojalta on jäänyt mummolaan paketellinen vaippoja tarpeettomina. Porukat ne kuskas mulle tässä talvella jos Umpalle voisi käyttää. Hieman olin skeptinen, mutta nää on parhaat ikinä!!!

Tässä pöksyt

Ja vaippojen kera. Jätin nyt herkimpiä lukijota ajatellen ne "jälkeenkuvat" pois...

Tuunaus on päivän sana! Näin komeat valmiina.

Näin hyvin ne istuu muhkupyllyn päälle. ;)

Ja Haisuli myös edestä. Kyllä uni on pienelle maitanut, kun hormonit heittelee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti