.

.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Ihan täyden kympin koirat

Meillä täällä taas vastustaa oikein urakalla... Tai mamilla vastustaa. Sain jonku äärimmäisen pöpön itselleni. Sunnuntaina rallytreeneissä mahaa poltteli, mutta ei mtn muuta. Maanantai alkoi todella etovalla ololla ja päätin varalta perua asiakkaan josko on joku mahatauti yms. No iltapäivään oli kuumetta jo 38.6! Ja olo ihan järkyttävä. =/ Illalla jo niin että oli pakko soittaa vanhemmille, että lähtevät heittään mut päivystykseen. Siellä sitten äidin sylissä menikin 6 tuntia eikä kokoaikana tapahtunut mitään! No onneksi oli saattaja niin reilun 5 tunnin kohdalla saatiin kiristettyä joku lääke kun päänsärky oli lamaannuttava. Onneksi kahvitilassa oli aina ollut hoitajia paikalla jolta äiti sitten kysyi jonoista yms... Kahvitauot... niin luksusta tulevana 9 päivän työputkena kun asiakkaat siirretty ylitöiksi. ;) Huomaanko pientä sarkasmia ja katkeruutta äänessä. =D

No aamu 3 jälkeen todettiin, että terveys talo avautuu jo 700 eli päätin lähteä omaan sänkyyn tärisemään odotustilan penkeiltä. Aamulla sitten pääsinkin lääkäriin ja diagnoosi oli epätyypillinenmigreenikohtaus johon liittyy jotain muutakin mutta mitä jäi epäselväksi. Mutta ei hätää keskiviikkoon kun ehdittiin oli maha jo ihan hurlumhei ja ei sitten menty töihin vaan jäätiin kotiin nukkumaan. Piti oikein koirien hierontakin perua, koska ei ollu musta siihen. Pirre oli kyl sitä mieltä et Kaikku olis menny ihan ilman muakin, mutta koska Pate on uus tuttavuus niin sen kans olisi hyvä olla kaveri. Mutta onni onnetomuudessa oli Pirren oma koira Typy kipeänä niin ajan siirto onnistui enemmän kuin hyvin. =)Onneksi ei mtn vakavaa siellä suuntaa!

Mutta koiriin. Talossa on siis 3 aktiiviseen elämään tottunutta koiraa jotka on nyt nukkunu sohvilla 3 päivää vailla mitään ongelmia! Jopa Pate. Ehkä Pate on enempi valmiina toimintaan että ei tarviikko vilkaista makaavaa poikaa niin jo ollaan valmiina puuhaamaan, mutta siinä kaikki! Ei piipausta ei turhaa juoksentelua ei mtn. No sai Pate käyttää mua eilen siellä lääkärissä ja samalla käveltiin rotuaari päästä päähän. Johan siinä tuli lenkkeilyä oikein tosissaan. =D ja kaiken kruunaa Umpan alkaneet juoksut! Mutta ei sekään ole vielä aiheuttanut mtn isompia levottomuuksia. Pihalle on kova kiire pimujen jälkeen, mutta sisällä ei nuuskuteta yhtään sen enempää kuin ennenkään. Mutta mikä ajoitus taas Umella... Mun piti lähteä koko porukan kanssa ystävän luo reissuun ja yökylään. No nyt täytyy sitten järjestellä hommat uusiksi kun eihän tuon ryhmärämän kaa nyt oikein voi lähteä kun ne makeet päivät osuisi just sopivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti