.

.

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Vaasan KV kehäfiiliksetEli nyt ei tuloksilla hurrattu, mutta Kainon esiintymiselle sitäkin enempi. Meillä oli super hauskaa ja mummo oli tykki! Täytyy pian ottaa uusiksi. Tuomarina toimi Hilkka Salohalla ja tulos oli EH alaleuan vuoksi. Kuulema ainoa syy. No leualle me ei voida mitään niin se ei jää harmittamaan, mutta kerta se on ekakin kun sitä tippuu noin paljon.

Arvostelu muuten olikin mukavaa luettavaa: Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea. Hyä kallo ja kuono. Turhan voimakas alapurenta pilaa pään linjoja ja ilmettä. Kauniit silmät. Hyvät korvat. Erinomainen eturinta. Hieman pehmeä ylälinja. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvät kulmaukset. Liikkuu leveästi edestä ja lyhyellä askeleella.

Tässäpä sitten sitä askellusta edestä ja sivusta. =)


Ja pakolliset pusut.

Tää on niin huippu tilannekuva. =D Mami räplää kännyä ja Kaikku katselee taustalla et puhelin pois! No nyt ei surffailtu vaan koitin ottaa kuvia Kainon pojasta, mutta ihan ei onnistunu. ;)

Ja rapsunkerjääjä tosi toimissaan. Tuosta reijästä piti pää tunkee ja kyllä ohikulkevat ihmiset ymmärsivät yskän ja rapsuja sateli tasaiseen tahtiin. =D

Kiitoksia Tualle kuvien lähettämisestä!!! Oli ihana nähdä ja nyt täytyy ottaa nopeammin uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti