.

.

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hyviä ja huonoja uutisia

Perjantaina meillä oli siis actionpäivä, aamusta Umppa kävi Esan pakeilla Univetissä ja illalla meillä oli Kainon kanssa ekat viralliset treenit Katjan opissa koirakoulu Kismassa.

Ume sai hyviä ja huonoja uutisia. Kerrotaan ne huonot ensin... Umen polviin oli jo muodostunut nivelrikkoa, kumpaankin joten leikkuu tekniikalla ei siis siihen asiaan ole ollut mitään vaikutusta. umen vasen polvi kun on leikattu "vanhallatavalla" ja oikea "uudella tekniikalla". Vasenhan meillä on nyt sökönä ollut. Mutta muuta hälyyttävää kuvissa ei sitten näkynytkään! =) Eli hyvät uutiset on ne ettei polvea ainakaan vielä kannata leikata uudelleen, koska hyöty ei olisi niin suuri operaatioon nähden. Ainoa etu olisi ettei polvi olisi niin ahdas ja tätä kautta helpommin osumaa ottava ja kipeä. Nyt on pissatulehdusantibioottien ajaksi rimadylkuuri ja kun antibiootit loppuu saan piikittää cartrophen kuurin tytölle. Himpun jännittää kun hetkeen en ole piikkejä itse saanu pistää, mut eiköhän se tuolta takaraivosta tule sit. Kaikki muu piikittäminen käy paitsi hevosille! ;) Nyt siis kuntoutetaan polvea parhaimman mukaan kuntoon. Noooo aikas paljon sitä potkua on tullu ku lääkkeet on purreet! Ai niin ja olikin nohtua että kokeilen tuohon pissatulehduskierteeseen nyt puolukkaa kun karplokapselit ei ole tehonnu. Ainakin nyt eka ruoka parilla ruokalusikallisella puolukoita meni hyvin alas.

Kaikku taas loisti treeneissä. Hitsit että oli mukavaa. Ohjatusti otettiin seuraamisia ja WAU Mupotinta. Niin oli upeaa, paitsi mami joka pilas taas täyskäännöksiä ku piti pongailla muita koiria. =D No pienellä siedätyksellä saatiin mamin hermojakin kuriin. Ja uutena vinkkinä naksun tilalle käännöksessä tuli et annan ennen täyskäännöstä uuden seuraa käskyn ja sit heti WAU kiljahdus (ennen käytin naksua ennen käännöstä). Vitsit et alko toimia. Tolla palkalla ennen käännöstä on se idea et saadaa koira kuulolle jo heti ja näin ollen se on varmasti mukana kun käännös on ohi. Tuo naksu toimi meillä muutaman erran mut sit hyyty. Täytyy nyt pitää huolta etten hyydytä tätä. Ite otin sit pari ruutua ja luoksetulon toppia jotka nekin oli aikas mallikkaat. Odotus aikana otettiin kuiskauskaukoja ja hyvin lähti nekin toimii. Pikku Mupo on niin loistava!!!!

Kotona oltiin sit ihan rauhallisesti loppu viikonloppu. Pientä metsäilyä yms perus settiä. =)

Pappa koira Petokin on jo kotiutunut hienosti. Nyt on talossa mies joka puhuu ja pussaa. Pappa koirissa on vain sitä jotain ihanaa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti