.

.

torstai 26. kesäkuuta 2014

City TOKOa

Meillä oli aamulla Kainon toinen madotusaika, joten ohjelmassa oli rahanvaihtoa ja citytokoa. Ehkä sen voi jo paljastaa että suuntaamme Ruotsin puolelle näyttelyhommiin. Pidetään peukkuja että se viimeinen cacib nyt tulisi.=)

Puntarillakin ehdimme lääkärissä käydä ja aikas samana oli viikonaikana painot pysyny. Kainolla kiloja 49,5kg ja Umella vajaa 56kg. Missi mitoissa siis molemmat, mami tulee perästä.

Puisto tokossa ohjelmassa oli ruutua, jonka mami oli kätkeny kukkulanlaelle puskan taa piiloon. Alkuun se oli vähän Kainolla hukassa, mutta kyllä siitä juonesta pääsriin taas jyvälle. Tietty mami taas mokas ja oli jättäny nauhat kotiin. Täytyy käydä testaan ihan nauhoilla josko se olis sillo helpompi juttu. Ei pitäis alkaa puutteellisilla varusteilla sählään.
Hihnoista tuli hyvät nauhat. =) Ja homma alkoi sujua mallikkaasti!
Tässä tunnari, joka meni nyt oikein nappiin. Hienosti pimu haistoi kaikki läpi....
...ja toi ihan oman. Aikas suloinen on näky näin ylhäältäpäin.
Ume sai sit tehdä myös ohjattua kontaktin ohella.
Vasen löytyy, mut vauhti ei päätä huimaa. =D
Kaino tarkkana merkillä mihin suuntaan lähdetään.
Ja niin upeasti suoritti vaaditut jutut että pienet patukka riepomiset oli ansaittu.
Ja rakas Umppa taas vauhdissa. Aiheena oli pakki, mut homma ei oikein edenny... Jos Ume ei saanu koppia namista ja nami putosi maahan, oli se kauhean työn takana syödä sieltä. Haistelua monesta suuntaa ja pähkäilyä.. Huoh... Nälkäänhän tuo kuolis jos olis villieläin. ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti