.

.

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Jymy ylläri

Tässä lupaamani Jymy. =) Ja heti kärkeen on todettava ettei Jymy ikävä kyllä ole meidän perheessä... Huokaus.... Mutta meidän jengiin pikku herra pääsi heti kättelyssä.

Nyt kun pihalla sataa lunta ja milloin mitäkin loskaa (Suomen kesää parhaimmillaan... =/ ) on ihana fiilistellä viikon takaisia helle kuvia. Jymy muutti Mökölle kaveriksi, joten tietysti meidän täytyi heti aloittaa myös siedätyshoito amazoneillekki. Eka reissu meni super ihanasti, mutta toisella reissulla oli jo pentukin saanu itsevarmuuta lisää ja Kaino koki et pikku herra täytyy laittaa ruotuun. Onneksi ei mitää isoa komennusta, mutta sen verran oli nuttura kireällä että hihna sai jäädä. Eka kerralla Kaino holhosi naperoa oikein kauniisti.

Näin upea ilmestys Kaino oli kun näki naperon ekaa kertaa!
 Ja hienosti Jymy antoi rouvan tutkia itseään. Aluksi oli hihna turvaamassa naperoa ihan jo kokoeron vuoksi.
 Mutta hetken päästä mamma sai jo kulkea ihan vapaana.
 Kyllä se Umekin nappulan näki. Tosin nappulasta Ume oli aikas tylsä... =) Ume ei vaa ymmärtäny miksi kauhea häly moisesta sintistä... Vesi kupilla sai Jymy jo ensimakua juomakupin jakamisesta bullmastiffin kanssa. =D Mökö taustalla kokeneena juo ihan omasta kupista ilman kuolaa.
 Ja tietysti koko jengipotretti! Jymy päätti että Umpan alla oli kivan varjoisaa. Ume taas veti mahaa sisään minkä ehti ennen lopullista päätöstä vaihtaa maisemaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti