.

.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Lomalla

Mamilla oli nyt viiden päivän loma, joka päättyi tietenkin juuri silloin kun kelit paranivat. Tietty kun maanantaina aurinko viimein paistoi taivaan täydeltä, suunnattiin pimujen kaa torinrantaan jädelle. Ennen jädeä käytiin hakeen kakkapusseja Lilalta Lilzoosta, kun mami ne tyystin unohti matkasta. Seuraava etappi oli kaverini Tiinan työpaikka, mutta kaikkien harmiksi oli Tiina jo ehtinyt lähteä. En nyt osaa sanoa ketä harmitti eniten. =)

Tässä me pimujen kaa stalkataan ikkunan takana.

Tästä matka jatkui pienen kaupunki kierroksen jälkeen sinne torille. Pimut sai taas paljon mukavia kommentteja ohikulkevilta ihmisiltä. Paras reaktio oli varmaankin se, kun joku mies käveli selvästi ajatuksissaan meitä kohti ja kohdalla kun nosti katseen näki pimut ja hänellä pääsi ääneen et "oho". =D No tiety se mamikin saattoi olla sen verta pysäyttävä näky kesä shortseissaan. :P

Torilta matka jatkui hollihaanpuistoa kohden. Matkalla törmäsimme työkaveriini ja hänen ystäväänsä. Pikku rapsut pimuille ja matka jatkui rantsuilemaan. Näissä maisemissa kävimme talvellakin cityilemässä. Ja nyt tulee reissun grrrrrrr ja mrrrrrrr kohta. Siis kuka tolvana käy rikkomassa pulloja rantaan????!!!!!!! Jäi sit tämä ranta reissu lyhyeen. Onneksi mitään ei sattunu.
 Onneksi löysimme myös toisen rauhallisen rantamaiseman. Hyvin oli puistot ja rantsut miehitetty ihmisillä ja koirilla. Kesä! =)
Jottei nyt alkaisi Oulu city vaikuttaa ihan seesteiseltä maalaismiljööltä, löytyi sentäs näin katu-uskottava kuvauspaikka, malleista puhumattakaan.
Ja mitä olis cityilyt ilman tokoilua. Niin me vaan taas löydettiin uusi huippu mesta tokoon. Puiston nurkassa oli kiva pieni "koriskenttä" jossa oli just hyvin tilaa vetää pikku tokot ja koristeline oli kuin tehty kierrä treeniä varten. Ohjelmassa oli Kainolla kaukot, liikkestä istuminen ja seuraaminen ja Umella kontakti ja seuraaminen ja tiety sitä kiertämistä. Molemmat hoiti taas hommat niin loistavasti kuumuudesta ja häiriöistä huolimatta. Vitsit et olen onnellinen ku nuo Kainon kaukot alkanu mennä hyvin. Eteneminenkin on tyystin loppu ja kaksoiskäskyjä tarvii ani harvoin. Umppa taas on viime päivinä kunnostautunu tossa seuraamisessa. Eilen iltalenkillä tokotellessa seurasi pikku-neitikin 5 askelta joka loppuin käännökseen! Eikä tarvinnu imuttaa!!!! =D Ikävä kyllä sääsketkin oli heränny tähän kesään ja nuo treenit alkaa olla aikas huitomista. =/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti