.

.

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Me nähtii ihan vaa punaista...

Hieman joo hämäävä otsikko mutta näin kävi Ruotsin mittelöissä, taas. Tuo pirskutan naapuri maa ei vaan meillä ole koskaan natsannu... Ei voi ymmärtää, aina jotain. Mutta tällä kertaa mami on ihan liekeissä ku meillä meni posetukset ja kaikki nii super hyvin. Pystyin esittämään Kainon vapaasti, enkä sortunu kiskoon kinttuja tönköksi ja säätäny ja sählänny ja ja ja ja . Meillä vaa oli kivaa!!!! No kohta uusiksi näitä mittelöitä tokoja odotellessa.

Tuomarina oli todella tiukka ja tarkka Selimovic Igor, ei paljoa SAta näkyny. Paljon oli upeita koiria ja sileitä punaisia vaan jakoi. Varsinkin jäi harmittamaan eräs upea bx uros ja muutama upea enkkubullikin lähti ihan vain silellä ulos. Itse näin siinä tunnin aikana yhden SAn... mut voihan olla et joku meni ohi.... Mutta tälläinen arvostelu tällä kertaa:

good size Good line of the skull a bit longer muzzle but still good exp. topline is not enough strite (? mystistä kirjoitusta oli useassa kohtaa.... tämä tulee sensuroimattomana )to high behind enough good front good front angulation a bit open behaind in movement missing balance rear not enough drive and missing balance in moving good color good temp.

Sihteerillä tuntui vähän välillä olevan hankaluuksia kirjoittaa arvosteluja, pyysi useasti toistoa yms, tosin ei se tumarikaan mikään sosiaalisuuden huippu ollut. Katsoi koko arvostelun ajan meistä oikealle... =D Vissiin yritti välttää mun hypnoottista tuijotusta. Ja arvostelua hakiessa kiitin sekä sihteeriä ja tuomaria niin tuntui siitäkin olevan jotenkin huonona. Ei voi mitää, tulen edelleenkin kiittämään kehä henkilökuntaa halus ne tai ei. ja piste!

Koirakuvia ei ole ku ei ollu kuvaajaa, mutta tää meidän leiri alkaa vaa kokoajan kasvaa ja kasvaa... Kui paljon voi ihminen tarvita sälää kehänlaidalla. Tosin kaikki tuli tarpeeseen jopa nuo mukana kulkeneet pyykkipojat.

Ja tavara paljoudesta päästää jouhevasti autoon... Tältä se näytti lähtiessä.

Ja se pirskutan tavara kaaos on siirtyny tännekki. Miten voi aina olla kontti täys palatessa??? No kävin mä ostaa ikeasta pimuille uusia pussilakanoita, tyynyjä ja ihana uusi pinkki treeniboxi. Samalla itselle tarttui mukaan pyyhkeitä yms käyttis kamaa.

Pimut sai uudet cooleritkin näyttelypaikalta. Jo taas kelpaa. Just tosin ostin kamat tän kesän malleihin, joten ne taitaa olla sit kesän 2015 mallistossa sit.

Pakko laittaa tää toinenkin, ku Ume alko näin hienosti ihan itte ottaa muotiposeasentoja. =D

Ja loppuun tää alien koira Kaino. Kaino pääsi mukaan shoppailee uusia hihnoja ja maksanamuja haaparannan djurmagazinetille. Kainolle löytyikin heti uusi pinkki, mut Umpan vihreä meni tilaukseen. Josko saataisiin Umellekki uusi hihna lähiaikona. Myyjät oli ihan otettuja Kaikusta. Paljon tuli rapsuja ja kehuja. Tiskillekkin sai hypätä nameja hakemaan. Olivat yllättyneitä meidän toko harrastuksesta ja että hra paronikin oli harrastanut agilityä. He kun olivat kuulema nähneet vain lihavia bullmastiffeja tai ylipäätää mastiffirotuja. Kaino oli kuulema hoikin. =D Meidän tankki! Mutta ihanaa oli taas saada kertoa kuinka nää pölmastiffit taipuu lajiin ku lajiin.
Ja tässä tää alien ku oli niin kiire ja hoppu joka suuntaa, nii tais vähän käsiheilahtaa kuvatessa... Tai lähinnä se kiire oli "karkkihyllyille" ku niitä just täytettiin ja Kaino sai siivota lattiat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti