.

.

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesä!

Ihanaa ku on hellettä! Jopa pimut on tykänny. =) Iltalenkki suuntautui tiety rantaan kun helle lukemat ylitettiin. Onneksi oli taas kamera mukana. Tässä rantsu tunnelmia ja kuten kuvista huomaa on Ume jo oma ärsyttävän ihana itsensä.

Mutta  ekaksi meidän rantajellona Kaino-Vieno jolla oli kova huoli uivista lapsista. Tuollaiset vesilelut ja leikit vaatii selvästi hieman vahtimista.


No ilmeisesti muksut pärjäsivät hyvin ja välillä pysty rantautumaankin.

Uimisen jälkeen Ume taas sekos... Totaalisesti. Tässä se heikkopolvinen koira himmailee. =)Painit päättyi jälleen tätsyn tyrmäykseen.

Ja sitä auringon palvontaa! Aaaaaahhhhhh ihanaa!!!!! =D
Aamulenkillä sattui hauska välikohtaus. Pimut oli puskassa haistelemassa jotain hyvää hajua. Itsekkin siinä vielä unihiekat silmissä odottelin et mikä maksaa. Ennen ku ehdin edes reagoida oli mutkan takaa tullut joku mies fillarin ja koiran kanssa. Tämä koira sit päätti lennosta käydä haistelee pimujen keskeltä hajut ja Ume reagoi = nosti päätään vasta ku koiran kirsu oli Umen hanurissa. Ja mitä teki meidän Kake, ei edes huomannu koko tapausta vaan jatkoi kaikessa rauhassa haistelua! =D Huh ehdin kyllä säikähtää mitä ois voinu sattua, no nyt enempikin alkoi naurattamaan. Ylättävän rohkeasti ihmiset päästää koiriaan toisten koirien luo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti