.

.

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Umppa-Lumppa 4v.

Tänään oli Umpalla synttärit. Mami oli jo aamulla ihan rikki, että olin unohtanut synttärit kokonaan... Pimuilla ku on päivät niin lähekkäin, Kainolla 24 ja Umpalla siis 25. Jostain syystä muistan ne aina väärinpäin.

Synttärit aloitettiin helteen vuoksi jäisillä lihapötköillä. Ne on edelleen pimujen herkkua näin kuumalla.

Illalla olikin sitten vuorossa ne super herkut: KAKUT! =D Tälläkertaa kerroksia olikin enemmän kuin normaalisti. Menin aamulla lupaamaan ne isommat kakut... Perinteisesti kakut sisälsi maksalaatikkoa, täytteenä oli tälläkertaa kananrintafilettä, kinkkukuutioita ja raejuustoa.


 Ja nopsasti se sankari kakun tuhosi.

Kaino taas odotteli vuoroaan syödä useamman "olehyvän" ajan. Kaino kun on helteestä huolimatta ollu ihan mieletön toko tykki niin pitihän se kaukot vetäistä ennen kakkua. Ja wau miten pimu ne vetäiskään... Ei ollu helteestä tietö, sen verran napakat ja reippaat vaihdot oli. Ollaan tällä viikkoa käyty pariinkin otteeseen haukkukeitaalla treenaileen. Viimeksi tein liikkeenomaisia juttuja Kainon kans ja hienosti se kuunteli. Olin suunnitellu vähän inhottavan kehän, kun ekaksi otimme ohjatun vasemman, sitten välissä luoksetulo ja lopuksi ruutu joka oli myös merkiltä vasemmalle. Kaino lähti ruutuun hyvin, puolessa välissä selvästi haikaili kapulaa, mutta suoristi reitin kuitenkin upeasti ruutuun. Ruudun kruunasi ihan mieletön vauhti seuraamiseen tuloon!!!! Hassu ötökkä. Normaali bullmastiffi ei näillä keleillä paljoa halua töitä tehdä,mutta Kaino vaan kiihtyy treenatessa. Alku on aina tahmeaa, mut jo alku verkkojen jälkeen alkaa tassut käydä kiivaammin. Umppa taas on keskittyny haukkis treeneissä viihdyttämään ihmisiä ja peuhaamaan muiden koirien kans. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti