.

.

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Uusi titteli


Tänään oli vuorossa sitten Piteån KV näyttely ja kerrankin Ruotsi toimi meillä!!!! Tuloksena VSP ja se viimeinen puuttuva cacib ulkomailta. Kun vahvistus saapuu saa Kaino jälleen uuden tittelin nimensä eteen. Pikku Pömpöm on nyt kansainvälinenmuotovalio. =)

Paikalla oli neljä bullmastiffia, kaksi narttua ja kaksi urosta ja kaikki eri luokissa. Tuomarina oli Malo Alcrodo Rafael, maata en nyt tähän hätään ikävä kyllä muista. Kaikin puolin oikein miellyttävä tuomari. Oli kyllä niin kaks erilaista tuomaria nyt näissä näytelmissä.

Kainon arvostelu (ja taas sen verran epäselvää et osan arvaan ja osaa en edes yritä):
Fem and type. Corr fonaut mut olisko front??? showing in good condition for 6 year. Corr prop in skull and muzzel. Undershat in the limit. balance angulation and good ribgave. Topline is slightly soft and croupe a bit short. Exl temp. Good mover.

Excelent 1 + ck (eli SA), cacib, PN1, VSP

Tässäpä meidän kisakumppanit. Ikävä kyllä luettelon puuttuessa en nimiä uskalla laittaa ettei vain mene väärin... Niin ja iso kiitos Paakkarin Niinalle kuvaus avusta. Niina on meidän rodun kasvattajia joka oli tullut vain katselemaan kehää odotellessa toisen alkua.

Tässä eka uros. No esittäjä on Päivi, sen mä tiedän. Oli kiva rupatella pitkästä aikaa entisen Oululaisen kanssa. Tulos tälläkertaa eri.

Tässä taas ROP uros. Heidän kans tuli vaihdettua muutama sana rokotustarkastuksessa. Kaino oli tehnyt toko muuvseilla heihin vaikutuksen. ;)

Ikävä kyllä tää oli ainoa kuva avoimen luokan nartusta... Ei kauhean imarteleva. En nähnyt mitä he  saivat tulokseksi.

Ja sit me tuomarin roplattavana. Kaino hoiti hienosti ton flirttipuolen ja tuomari oli ihan myyty.

Juoksua edestakas


Ja sit vaa pönötettiin...

Ja pönötettiin....

Ja vieläki.... Tässä kohdin olin taas muistanu ottaa hihnasta kii. tahtoo aina unohtua. Me kokeiltiin nyt pikkasen pidempää hihnaa ja tuntu Kaino siitä tykkäävän. Tosin se on samalla huomattavasti ohuempikin ku toinen... Hieman se venyi ja paukkui ku reviteltii ennen kehää... =D

Ja "komea" voittopari. Jessus et voi koirat protestoida. Ei ollu yhtään hyvää kuvaa niin valikoin sen huonoimman. Tuomarikin otti kuvia omalla kamerallaan voittoparista.

Tässä se mun viimeksi kehuma bx uros. Aivan super hellyyttävä pusupoika kuten kuvasta näkyy. Harmi kun en muista pojan nimeä, sen varran vain, että ajattelin et todella osuva. Samalla tutustuin omistaja pariskuntaankin joka oli super mukavia hekin! Näyttelyiden parasta antia on aina uudet tuttavuudet!!!!

Ja tässä voittaja. Kaino tykkää tästä häkistä. Katon mnetyä rikki on siitä kiva kurkkia mitä ympärillä tapahtuu ja kalastella ihailevia huokailuja... Taas niitä tuli monia kun Kaino oikein lepuutti leukaa reunalla.

Ja lenkin jälkeen kotiinpäin lähdössä. Tähti tytöllä tähtitakki. Niin nehän olis ne oikeatki jäähyt nyt hommattuna, ja tällä vanhalla autotakilla mentiin.

Ja sit terveiset Kainolta: Mä sain ihan itte käydä valikoimassa hapiksesta namia. Otin salamipötköjä. Mitä mami ostaa ja antaa mulle autoon? MAHApötköjä! WTF??!!!! No ei maistunu. Ja PISTE!!!

Onneksi se älys Oulussa et se pötkö on edelleen syömättä ja mä sain tän paremman. Mami EI taaskaa osaa hommiaan.

Ja pikku umetukset loppuu... Hitsit minkä rekkarin näin näyttelyn parkkiksella!!! OMG!!! Jos mulla olis ollu mies tai työkalut mukana olisin ton napannu mukaan. Ihan loisto!!!

Ja sititse Ume. Pienellä kun ollu taas ihan kökkö päivä sai Ume tulla kielletylle sohvalle mamin kaa katsoo telkkua. Ikävä kyllä Umelle tulee helposti kuuma ja pimu halus omaan koriin. Mut onhan se vain niin ihana tyllerö!

4 kommenttia:

 1. Rantamyrskyn Karate Kid on bx-poitsun nimi :) Saisiko kuvan julkaista myös FB:n borkkuryhmässä? Mainitsisin toki kuvaajan nimen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos nimi tiedosta. =) Mut se kutsuma nimi mua on jääny vaivaamaan, mut ihanaa kun nyt tietää kuka hän on virallisesti! Ja tietysti saa laittaa, nimellä ja ilman.

  VastaaPoista
 3. Okei kiva kiitos! ja Ramboksi poikaa kutsutaan :)

  VastaaPoista
 4. No niinhän se oli! =D Just niin osuva ku muistin. Aivan super ihana otus kyseessä. <3

  VastaaPoista