.

.

torstai 17. heinäkuuta 2014

Lomalomalomalomalomalomaloma

Juu-u, se olis kerrankin mamikin viettäny ihan oikean kesäloman. Tai no, sen vajaan viikon, mut enempi ku viikonloppu. Lomaa on mahtunu väriestejuoksua, illanistujaisia, Haaparannan matkailua ja se paras juttu eli MÖKKEILYÄ! En muista milloin olis kesällä päässy mökille ihan vaa makaa ja lataan akkuja. Pimutkin oli mielissää ku sai olla ihan niinku tykkää. Tosin Ume oli kunnon angsti teini ja halus olla sisällä kuuntemassa radiota. ;D

Kamera oli tietenkin mukana ja sitä tuli käytettyä kohtuu kiitettävästi... Noin 200 kuvaa sieltä reissusta löytyi. Olikin aikas haastavaa miettiä mitkä tänne laittais. Onneksi näitä kuvanjulkaisupaikkoja on nykyisin niin useita et voi jakaa useampaan paikkaan. =D En tosin ole hurahtanu ku FBhen, ilman ku ei nykyään tule muka toimeen.


Helle oli lähtiessä ihan ieletön, kuulema oli täällä suuntaa ollu Suomen kuumin päivä ja siltä se tuntuikin. Umppa päätti viilentää hanuria meidän eväiden päällä... Ukolla ja Ukilla kun sen veneen kanssa tuntui kestävän ja kestävän... =)

 Ja janon yllättäessä ei sitä peppua kyllä nostettu. Mami oli kyllä sen verran törkeä, että pimun siitä jossain kohden sit hätisteli pois.

Vihdoin veneessä. Kaino pomppasi kyytiin kuin keijukainen ja Ume, no Ume saatiin pyylättyä kyytiin kolmen ihmisen voimin. =D Umpalla kun tuota ponnistus voimaa ei niin paljon takatuuppareissa ole leikkausten jäljiltä ja tosiaan veneeseen täytyy pompata tuon takana näkyvän kaiteen yli.

Kaino fiilistelee viilentävää tuulta.

Mökillä kun ollaan syö niin ihmiset kuin koiratkin eväänsä ulkona.Tyylilleen usollisena Ume tekee tästäkin hivenen oman versionsa... =D

Seuraavan päivän aamu oli pimuista sopivan pilvinen rantsu leikkeihin. Rantsusta Ume löysi aarteen, tai Kaino löysi ja Ume omi aarteen itselleen.

 Kovin taas vähän Ume tutki asiaa ennen voimakeinoja. Se tikku olikin kiinni himpun isommassa kepissä.

Kepistä kun oli selvitty alkoin piinaa tätsyä osuus...

Vasen koukku! =D Johan siihen tätiinkin saatiin vauhtia pikku iskulla.

Taklaus.

 Ja lisää iskuja. Mikäli Kainon ja minun EVL korkkaus syksyllä ei ihan lähde sujumaan, on syynä varmasti liian monta iskua päähän... :P

 Sit vaan hengaillaan terassilla. Ume löytäny jälleen sopivan istumapaikan itselleen mistä voi katsella laineiden liplutusta rannalla.

 Iltapäivällä se aurinko sit saatiin esiin. Ei muuta ku rantsuun paistattaa päivää.

Mökin edestä menee laivaväylä, jossa välillä on liikenettä paljonkin. Muksuna laivojen ohittaessa saaren saatiin nautti kunnon tyrskyistä, mutta nykyisin saarenkohdalla on nopeusrajoitus eikä aallot lyö ihan niin kovaa. Tosin kuten liikenteessä aina, joku ei malta jarruttaa ja näin tän laivan osilta saatii nauttia kunnon aallokosta!! Jee!!!! Harmi et uimapatja oli toisen mökin rannassa... ;D

Umppaa patjan uupuminen ei haitannu vaan aaltoihin syöksyttiin pelotta!


 Kaikki kiva loppuu aikanaan ja kotimatka koitti meillekkin. Ajoitus oli loistava sillä ukkoskuuro valtasi taivaan. Upea näky, kun toinen puoli taivaasta oli musta ja toisella paistoi aurinko! Ja saatiin se Umekin pyylättyä soutuveneestä tähän isoon veneeseen. Huh huh, yhteistyökyky oli taas tasan 0. Kainon puolestaan oli todella näppärä veneiliä joka suuntaan. soutuveessäkin mentiin kapeaa laitaa pitkin keulasta perään aina pyydettäessä ja perillä piti ihan toppuuttaa kun neiti oli hyppäämässä vielä veneen liikkuessa laiturille.

 Tässä se meidän laivakoira Kaino-Vieno.

Ja pimut kannella. Kaino katsoo tietty menosuuntaan ja Ume katselee haikeana paratiisisaaren loittonemista.

Reissun jälkeen oli molemmista pimuista puhti pois! Unta täryytettiin oikein voimakkailla äänillä. Nyt kun lepopäivä on takana, alkaa arjen puuhat ja tietty treenit. Ei muuta ku kapulat ja namit kassiii ja treenaamaan!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Tuo Umen syöntityyli oli kyllä ihan paras :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! =)
    Umppa on kyllä tunneusti hiukan omintakeinen asiassa ku asiassa...

    VastaaPoista