.

.

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Rantabeibsit


Sunnuntaina, niinku nyt viimeaikoina muutenkin, oli ihan ääretön helle päivä. Ylläri, me päätettiin lähteä sit rantsuilemaan. Se nyt oli ylläri että me viihdyttiin siellä keskenämme noin kolme tuntia! Näköjään ku jättää kännyn autoon aika kuluu paljon sutjakkaammin. =)

Ohjelmassa oli heti alkuun pikku rantsu-tokot. Ihan sitä liikkeestä istumista ja niiden kolmen asennon erottelua otimme Kainon kanssa. Alkaa jo sujua, mut pientä arpomista on. Ongelmallisinta on ettei itse jumisi liikaa kaavoihin. Kaino oppii tosi nopeasti ennakoimaa eikä kuuntele vaan tekee niinku pari edellistä toistoa oli... No tää piirre oli kyl apuna siinä luoksetulon toppien opettelussa. Niin hyvon jo ketjuttanu et jos ottaa kaks kertaa seisomisen putkee (ihan liikkeen alusta asti) nii helposti toisella kiekkaa se on maahan... Itseppä tätä halusin. ;D Tässä kohdin täytyy sit kehaista Umppaa, että Umpalle seiso on seiso ja istu istu. meidän putkiaivo. Tokot ku otti Kainolla selvästi kuumentavasti, keksi pimu ivan ratkaisun. Tauolla vaa jäähylle mereen. =D On se vaa keksiliäs tai sit työnarkomaani. Ku viilentää jaksaa taas paremmin hommia.

Ume käytti vapaa-aikansa tutkiskellessa hoodeja. Meressä oli jännä kivi.

Nii jännä et oikee puistattaa... =D Taisi mennä vettä nenää ku niin antaumuksella neito haisteli.

Kaino taas otti aurinkoa. Kaino on isä pappa Paukulta kyllä periny tän rakkauden lämpöön ja aurinkoon. Tosin ei ihan niin pahoissa mittasuhteissa. Kuvassa on myös meidän vesilelu. Mami makaa/istuu renkaalla ja Kaino vetää mua narusta rannalle. Taitaa vähän vinkkailla et se vedessä lilluminen ei oo hirvee hyvä juttu. Hotspotteja odotellessa...

Tietty viilennyksen jälkeen jaksaa painia. Näitä otteluita olikin tällä reissua useita. Rannalla oli kerrankin joku muu porukka meiän lisäksi niin taisivat pimut laittaa shown pystyy.

Umppa on nykyisin ihan damihullu. No ainahan se on ollu niistä kiinnostunu, mut nyt alkaa pomppiminen heti ku tuollaisen pötkön ottaa käteen.


Ja TÄYSILLÄ! Hyvää jumppaa takatuuppareille tämmöinen. Umppa veti mun kaa myös hienosti tassupohjaa. Kahlailtiin melke uimavesillä, niin Umpan tyyli oli kävellä uiden. Hassun näköistä menoa. Ponnistus pohjasta mut pidempi liuku ennen toista tuuppausta.

Kainolla tyyli oli arvokkaampi.

Myös palatessa.

Tosin tää tyyli ei ollu kauhean kannatavaa...

Sillä Umpalla oli kahden damin taktiikka. =) Ne vietiin sit ihan rannalle asti, kun yhden damin taktiikalla ne palutettiin mamille uutta heittoa varten. Tai no, taisi Ume ilmoittaa et "ny loppuu!"

Kaino sit bongaili muuta mielenkiintoista.

Yök! Se oli kuollu kala. Vähän meni alahuuli mutrulle, ku mami ei antanu ottaa saalista.

Ja loppuun bullmastiffin elämän asennetta. E anneta pienten asioiden häiritä. Siellä jossain on murkku. Harmi etten ehtiny kuvata kaveria kun se seikkaili Kainon päässä. Millo korvassa ja millo kuononpäällä. =D No kirsulta se sit heivattiin alas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti