.

.

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Täällä tapahtuu kummia....

Kuva ei nyt tällä kertaa suoranaisesti liity juttuun, muuta kuin sen osalta että Umppa näyttää omalta oudolta itseltään. Tänään oli taas tapahtunu outoja päivän aikana. Kotiin tullessa pistin jo merkille pari ylikierroksilla käyvää bullmastiffi neitoa. Toisella oli kova hinku ulos (ilmeisesti pois erään vaikutuksen piiristä) ja tämä eräs puski päälle tuplaleluilla varustettuna. Suuhun oli ahdettu Sukku-Hiivi ja Sydänpossu. Varmaan arvaattekin, että "eräs" on Umppa... No seuraavana katsoin lelukopan olevan meilkeimpä tyhjä tai siellä oli iso kolo keskellä ja kopan ympäristö oli täynnä leluja. Jaahas, joku vanha suokkari vissiin kaivettu taas esille. No jo oli kaivettu! Kun palautin Umpan huoneessa olevat lelut takaisin koppaan, oli se edelleen aikas vajaa. Leluja ei ollu enempää, niin ajattelin et ne on varmaa sit yläkerrassa, kun Ume niitä sinne aina roudaa iltaisin.

Vesiä vaihtaessa huomasin, että Kainon futoni oli aikas myllätty. Tyynyt pitkin poikin ja peitto rutussa. Kaino kun nukkuu sängyllään aina hyvin siististi. Seuraava havainto oli, että patja futonin vieressä oli TÄYNNÄ erilaisia leluja, puolet pehmoja ja puolet kumisia (kumiset ollu jo pitkään out listalla). Kaiken lisäksi patjasuojus oli kynsitty useasta kohtaa rikki. REALLY??? Mitä meillä on tapahtumassa/tapahtunu?

Ja se paras Ume uutinen aamulta. Se riivaus alkoi jo silloin... Kaino haisteli jotain mätästä kaikessa rauhassa ja hyvin keskittyneenä. Umppa käveli aivan reteesti tätsyn ohi ja parkkeerasi hanurin suoraan Kainon kuonon eteen ja pissasi siihen. Kaikun ilme oli kyllä hivenen närkästynyt, hyvät hajut pilalla ja melkein sai suihkunkin nenään. Huoh... Ume on selkeästi kehittelemässä jonkinlaista egoboostia. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti