.

.

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kaatiskamaa

Meillä oli eilen varaston siivouspäivät. Kamaa lensi kaatikselle peräkärryllinen, mutta jotain siitä kasata piti pelastaa takaisinpäinkin... Niin siinä käy aina kun ei raaski mistään luopua. =D Aamu me tietysti aloitettiin monttuilulla. Kerranki Tärppä oli ihan rento jo alkuun kun mamilla oli 4 päivän loma niin herra on väsytetty ihan huolella!


Tärppä sai auttaa mua tossa kaman siirrossa. Tosin kun mä siirsin ne ajotielle, kiskoi Tärppä ne takas nurmikolle... Huoh... Jotain taas samaa kuin näissä monster-pimuissa.
 

ei muuten matto paljon hidastanu menoa. =D Tosin lieveilmiönä on nyt kaikenmoinen kaman rassailu pihalla... Grrrr.... Trimmerin johto ketuttaa vieläkin vaikka uusi johto on jo tilalla! Iskän kans Tärppä on jo niin sinut. Kun isä tuli ovesta kuului kunnon räöyh räyh, mutta jo hetekn päästä kuului onnellista ulinaa ja vikinää. Pojat on kavereita!!! Ps. iskä oli löytäny pojalle uusia tennispallojakin, kun niitä saattaa kuulema kulua. ;D

 Tuli myös sisällä katseltua kaapit läpi ja löysin aikalailla täyden hyttyssumutteen. Ihan oli luonnollisia aineita vailla kemiallisia myrkkyjä. Onnellisena sitten sitä pimuihin ruutailin... ei mikään ihme että on jääny käyttämättä! Mulla on  nyt brindlejä pimuja talossa. Ei ole lähteny sitten mihinkään noi raidat ja tervan tuoksu on huumaava!

Ja niihin pelastettuihin tavaroihin. Säkkituolit on ollu varastossa varmaan sen 6 vuotta odottaen kaatista tai tarvetta. No nyt löyty. Kaikusta tää oli kiva paikka kölliä. Tässä kun huokuttelin testaan...
 Ja jonkinajan jälkeen kun kävin hiipimässä kurkkaan miten menee.

Kaikun hieronta on tuottanu tulosta. Selkä möntit on pienentyny ja muutenkin ilme kirkastunu. Tänään kun kävimme treenaan oli K ihan liekeissä lämmöstä huolimatta. Eihän sitä nyt voi kiljukaulalle jäädä huonommaksi! Otettiin uutta "merkkiä" joka oli jo vaiuhdikas ja onnistui kolmannella kerralla jo ilman lätkää. Sen kaverina oli sit starttipaikan hakua (into liikkeen alkuun) ja peruuttamista. Siinä oli tuo oikealle käännös huono. Hyvin kyllä pyöri peruuttaen mun ympäsrillä, mutta samaa fiilista ei saanu käännökseen. Suoraan peruutus oli jo ihan jees, ei loistava, mutta asenne kohdillaan! Vasenkäännös suikin paremmin, mutta siinä oli meillä talonkulma apuna. Kakkos kierroksella otin sit ruudun, kun halusin testata sotkeeko tuota pistettä siihen. ei sotkenu kaukaa, mutta läheltä tarjosi seisomista (ei sinällää huono juttu sekään, kun saahan se sit käskeä maahan ;D). Sit oettiin kontaktia ja seuraamista laumapalkalla. Jopa  juosten seuraamiset oli huippuja!!!!! Niissä pätkissä mitä tein ei ollu huomautettavaa edes täyskäännöksissä. Otin "pitkän"seuraamisen niin että osan aikaa oli vain kontakti ja sit välissä erilaisia liikepätkiä. Kontakti säilyi hienosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti