.

.

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kemin rallyt


Näinhän se on, että ei meidän pimuja ole unohdettu vaikka talossa on koulutusvaiheessa oleva junnu. Sunnuntaina me pimut hypättiin autoon ja lähdettiin kohti Kemiä ja Rally-toko kisoja. Olin muka ajoissa paikalla, mutta kun autoa parkkeerasin pihalla soi puhelin ja siellä oli Heli. Ekaksi tietty olin paniikissa että olen myöhässä, mutta onneksi ei. Olivat vain todella etuajassa aikatauluista. No kävin nopsaa ilmottautumassa, vessassa ja laittamassa pimuille vedet. Siitä sitten suoraan kehääntutustumiseen. Huh huh... Onneksi oltiin noin puolivälissä lähtölistalla niin pikainen rataantutustuminen ja lähdin jo etuajassa lenkittää Kainoa. Ja tietty se aurinkokin sieltä sitten taivaalle ilmaantui ja oli muuten kuuma!!!!!

Lenkiltä Kaikku autoon juomaan katsomaan tilanne ja todeta että 2 koiraa ennen meitä joten Kaikku autosta ja kehänlaidalle odottamaan. Hui... mä tarviin aina ennen koetta rauhan valmistautua, mutta onneksi on muutaman kerran tullu mentyä treeneihin myöhässä niin on kokemusta tämmöisestäkin. Kaikku vaan tarvii aikaa käynnistää diisselin. ;) Tässäpä rata mikä oli tällä kertaa vuorossa.

Kaikku oli heti alussa hienosti kuulossa ja seuraamis osuudet meni hienosti. Mitä nyt eka käännös vähän valui... Samoin yksi pujottelu oli mennä pitkäksi, mutta mamin pörhistelyt sai Kaikun taas oikeille urille. Mutta mitä teki mami kyltillä nro9. Unohti pysähtyä!!!!!! Juuri kun olin lähdössä iski silmäkulmasta sana istu. Yritin paikata, mutta turhan myöhään. No olisihan sen voinu uusia, mutta päätin jatkaa kun Kainolla oli niin hyvä flow päällä. Maalissa kävi mielessä, että olinkohan ottanu hylyn... No ei onneksi siitä tuli "vain"  miinus 10pistettä. Sitten saatiin -1p kyltiltä nro 10 ja 13. Virhepisteitä kertyi tuon mamin mokan takia 12 ja pisteet jäi 88/100. Mutta kivaa oli että kuumasta huolimatta Kaino oli niin kivasti mukana hommissa! Mamin super rakas!!!!!

Palkintojen jaossa ihmettelin kun ekaksi jaettiin ei sijoittuneiden kisakirjat ja me ei saatu omaa. Sitten tuli tunnuksen saaneet ja tietenkään me ei siinä nipussa oltu. Siinä kohden jo vähän huolestutti että onko meidät unohdettu, mutta ei onneksi. Mehän saatiin heti vipa nipun kärkeen oma kirja ja TPn kera!!! =D Eli jälleen saatiin tuomarilta palkinto ohjauksesta. Suullinen että kirjallinen palaute oli että ohjaan koiraa kauniisti. Kyllähän tuo aina lämmittää sydäntä kun saa hyvää palautetta. Tuomarina toimi Krista Karhu.

Ume sai sitten Kainon palkinnot possunkorvan ja maksanamut. Onneksi Kaino oli saanu Oulun näyttelystä tuliaisina kylmäkuivattuja kana ja kala herkkuja. Mamin perjantai ilta ja la päivä kun kului talkoilemassa siellä. Mukaan tarttui myös makuu alustoja häkkiin ja Tärpälle pelastusliivit. Umppa sai myös uuden hirvennahkarullan. Nyt on taas järsittävää hetkeksi.

1 kommentti:

  1. Laittelin viestiä sulle ja menikin tuonne 5.heinäkuuta päivitykseen ☺

    VastaaPoista