.

.

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Tärppä uhkarohkeana

Tässä muuan päivä sitten Täpä oikein puhkui rohkeutta, tosin voidaan puhua tyhmän rohkeasta versiosta... Pojalla oli kova hinku kokeilla amazoonien pinnan kestoa. Ume vain murjottaa kun ei halua olla tyly kenellekkään. Mami saa hoitaa murinat ja kurituksen.

Mutta mutta... Tätsykoira Kaikku-Viekku onkin sitten toista maata. =) Tässä Tärpän ensimmäinen uhkarohkea kokeilu. Mitäs tätsy sanoisi pienestä ylläri hyökkäyksestä!

No kyllähän sillä tankkiin liikettä saatiin, samoin kuin junioriinkin!!!!
 Liike vain jatkuu.....

Ja jatkuuuuu......

Tässä kohdin Kaikun ilme jo kertoo et "really?" No tällä kertaa poika ymmärsi pitää välimatkan kunnossa. ;)

Ja keksiä ihan muuta puuhaa kuin Kaikun kiusauksen. Fixu veto kaverilta!

Matkalla löytyi myös aarteita joita piti yhdessä tutkia.

Joku räkänokka yritti omia koko homman itselleen....
Ja molemmat tankit kattoo järkyttyneenä vieressä kun junnu hinkaa itseään jotain ällöä vasten. Kaikku odotti viisaasti hetken ja kävi sitten merkkaamassa paikan itselleen.

Tärppä on alkanut jo kotiutua meille. Miinuspuoli on, että arjen rutiinit on pojalle pakkomielle. Kun kello soi arkena 6.45 soi Tärppä meillä myös muina aamuina tuohon aikaan. =/ Herätykset on tullu 6.41 ja 6.49, no kerran oli hyötyäkin kun kello ei soinu ja Täpä herätti meidät 7.15 kerrankin siis myöhässä!!!! Autoonkin poika jo tulee miellellään. Alkuun kun pieni vissiin luuli että sinne joutuu jäämään ja pakeni ovelle. Ainoita kertoja kunolen saanu murinaa kun hain pojan eka kertoja autolle. Tosin se oli niin pientä ettei sitä ole viitsinyt täällä mainita. Tällä viikkoa autoon on aamuisin jo hypätty ihan itse ja odotettu jopa milloin pääsee. =) Ihanaa aina huomata kuinka nuo kodinvaihtajat alkaa avautua ja pääsevät talon tapoihin kiinni. Treenattukin on tosin aikas säästeliäästi. Siitä huolimatta targetti, kohteenkierto, perusasento ja siihen hakeutuminen alkaa olla jo kunnossa. Työn alla on nyt ollu kapulan pito ja hyppy., josko nekin alkaa kohta sujua. Kaiken kaikkiaan edelleen mä tuosta rasittavasta ötökästä tykkään todella paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti