.

.

tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kuristetaanko pikku malinoissi???

Kaiken kaikkiaan pikku Täpä on maailman ihanin otus, paitsi aina välillä.... Vasta metsässä taas prkleet soi kun hra pokalla yritti astua Umppaa, johan tää käytös jo kerran saatiin kuriin. No nyt sit otettiin luulot pois ihan kunnolla ja hetki menikin taas rauhallisesti, kunnes Ume jälleen jähmetty ja se oli kutsu huuto pojalle. Umppa kun on taas niin putkiaivo ettei sitten lähde pois. Hyytyy vaan entistä enemmän ku mami tulee rähisten paikalle. Joku varmaan kuuntelee että mikä jakomielitautinen tuol huutaa ku joka toine on se prkle ja sit taas lepertelyä Umelle et uskaltaa liikkua. =D No parempi et poika kurmuutetaan tuolla metsässä niin josko treenei ja kisakentillä ei asiasta tarvisi sitten keskustella vaikka olis mitä juoksujapimuja paikalla.

Mutta lelut on Täpällä miehekkäät ja omat tekeleet on paljon parempia kuin mamin sinne vartavasten jättämät. Tosin on ne pallotkin saanu uuden muodon... Mutta tässä meidän ämpäri...

Ja se erään aamun kiva ylläri... Takalasin pyyhkijä... Tätä oli vielä edeltäny pimujen juomakuppien kaataminen... Ei ollu pikku malinois suosiossa sinä aamuna!!!!

Mutta mihin me sitä ämpäri ollaan käytetty ja miksi se on ehkä niin super huippu on sadevesiastioiden tyhjennys! Parasta ikinä!!!!Mutta koska mami on auttamattoman ihastunut pieneen malinoissiin sai Täpä maton tähystyspisteelleen. Taisi kyllä olla oma lehmä ojassa kun pöydän pinta alkaa olla ottanu jo osumaa. Tässä Täpä sit nukkuu ja vahtii ikkunasta tonttia.

Tässä pikku mies super suloisena. Täpä tykkää köllötellä mamin vieressä säkkituolissa iltaisin kun katsellaan telkkaa. Todistettavasti se osaa olla myös liikkumatta! =DEi kommentteja:

Lähetä kommentti