.

.

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Tärppä tykkää Kinkusta


Meillä on käyny Tärpän kans huippu tuuri sillä Tärpän sisko Kinkku asuu tässä ihan lähellä ja omistajakin on vanha tuttu vuosien takaa. Niinpä kun kävi selväksi että Täpä muuttaa mulle sovittiin heti kimppalenkkeilystä. Homma lähti tietysti Tärpän tyyliin äänekkäästi liikkeelle, kun kaikki piti huutaa läpi. Ei siinä sitten taas kauaa menny kun sisarukset olikin jo kavereita ja leikit alkoi maistua.

Onhan se vaan ihanaa kun on yhtä sekavaa seuraa tarjolla. Pimut kun ei hirveesti jaksa ja halua juosta pojan kanssa.

Romanttista kukkien tuoksuttelua.

Ja mitäs aavikon eläviä linssin eteen on tupsahtanutkaan? =)

Täpä tosi toimissa. Näköjään mun hoteisiin tulee näitä "pyllymiehiä"... Hra Paronikin oli aikoinaan enempi kuin rasittava ja neiti seura piti valikoida sen mukaan kuka uskaltaa hralle lyödä luun kurkkuun. Näin on näköjään Tärpänkin kanssa. Ume rukka on hätää kärsimässä kun on niin kiltti. Kaikku taas ei mieti kahta kertaa jos junnu tarvii ojennusta. Ei muuten miettinyt siskolikkakaan. ;D
 Ja siihen vauhtiin sitten taas. Loppulenkistä meininki jo rentoutui sen verran, että alkoi jo leikitkin sujua ilman pyllymeininkejä.Tai no.... =D Tässä kohden oli jo Kinkullakin pinna kasvanut velupoikaa kohden.
Täytyy kyllä pian ottaa uusiksi, koska kyllähän tuommoinen vertaistuki kaveri on kultaakin arvokkaampi nuorelle koiralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti