.

.

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Umpan elämää

Kohta on jo viikko vierähtänyt Umpan tulosta. Tyttö ehti tässä välissä jo vilustuttaa itsensä ja sai pissatulehduksen, onneksi lääkkeet saatiin heti, joten tauti saatii topattua ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa! Tästä syystä on nuo treeni hommelit jääneet vähän vähemmälle.

Eilen aloitettiin hihna-treeni ihan tosissaan ja voi hirvitys mitä se oli... Taas olen varmaan eläinrääkkääjän maineessa naapurustossa... Heti kun hihna saatiin pantaan alkoi älytön jumitus ja repiminen taaksepäin. Siitä kun ei ollut apua vapautumiseen (laitoin pannan sen verta kireälle ettei luiskahda päänyli) avattiin kielenkannat. Tuosta tyttelistä lähti kaikki mahdolliset äänet murinasta kiljuntaa ja rääyntään. Ääniä tehostettiin tietysti kierimällä maassa "tuskissa". Sitten ei auttanut muu kuin kävellä perässä hiekkatie päästä päähän. Iltalenkki menikin jo paremmin ilman äänitehosteita. Tänään kun oltiin Kaisalle ja Mökölle pitämässä tuntia, Umppa käveli jo 15min Kainon kanssa oikein mallikkaasti! Pientä jumia aina välillä, mutta jo sitä pystyi lenkittämiseksi kutsua. Kaino oli vain välillä ihmeissään kun Umppa jumitti, että mikäs nyt. Monesti Kaino kävi haistelemassa josko siellä joku haju viivyttää ja oli ihan down kun ei siellä mitään ollu! Treenien päätteeksi pääsi Umppa hieman Mökön kanssa hengaileen. selkeästi tuommoinen puikkonokka on tutumpi ilmestys kuin ruttunaamat. Loppuajasta alkoi pentu jo hieman avautua ja Mökökin kiinnostaa. Ihanaa jos saatiin uusi kiva kaveri naperolle. Sovittiin että ensiviikon treeneissä kokeillaan uudemmankerran!

Autossa olokin oli jo kivempaa. Ehkäpä täti antoi verkon takaa kyyti vinkkejä, koska paluumatkalla Umppa katseli jo maisemia. Normisti ollaan tungettu vänkärin penkin takana olevaan jalkatilaan... Tästä se maailma avautuu maalaiselle pikkuhiljaa! = ) Yllättäen on uni maistunut tyttölle tänä iltana... ; )

Kaino saikin sitten toko treenit Mökön jälkeen itsekin. Otettiin ruutua, luoksetulon maa ja istumista. Ruutu oli hyvä! Maa hieman hukassa, toisaalta vauhti oli hyvä, mutta parin lähitreenin jälkeen oli vipa tule-maa ihan jo kohtalainen. Istuminen on alkanut sujua jo varmasti, paitsi siellä kisoissa.... Treenien jälkeen heitettiin napero kotiin ja otettiin Paukku kyytiin ja suunnattiin metsään. Isot selvästi nautti vapaana juoksemisesta, kun ollut taas luvattoman pitkä paussi... Metsässä näkyi myös tuttuja, kun dogo Loco ja Henkka kävelivät vastaan. Ikäväkyllä tänään ei päästy myllään ja sekös Kainoa harmitti... Kostoksi varmaan kampitti mut kinokseen! = )

Tässäpä vielä iloinen pentu. Nyt on korvatkin laitettu pakettiin ja rusetti leuan alle. Hyvin antoi Luntti laittaa teipit ja on antanut narunkin olla paikallaan. Taitaa uskaltaa laittaa rusetin napakammaksikin.

2 kommenttia:

  1. Siis aivan söpö tuo vauveli !!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! Kyllä Umppa on jo täälläkin sydämet sulattanu.... = )

    VastaaPoista