.

.

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lentsun kurssi

Huh, pääsiäis kiireet olleet sen verran pahoja ettei ole ehtinyt purkaa edes kurssin antia tänne blogiin. =) Tosiaan Kainolla oli kiire viikonloppu viikko sitten. Kisojen jälkeen suuntasimme KASsin hallille Limingantulliin kursseilemaan ja kuinka muutenkaan kuin myöhässä... Jostain syystä kalenteriin olin laittanut ajaksi 1630 vaikka mielessä oli 1530. No matkalla hallille sain Pamulta puhelun, että missäs sitä ollaan? Kauheeta!!!! Onneksi hätä ei taaskaan ollut paniikinomaista vaan Pamu järjesti tämänkin asian parhainpäin (KASsin teho TOKOtyömyyrä =D ), vaihdoin paikkaa myöhäisemmän ryhmäläisen kanssa. Hallille tietty tyttöjen kaa silti suuntasimme kuuntelemaan muiden treenejä.

Suunnitelmissa oli ottaa tietty niitä kaukoja ja luoksetulontoppeja. Lentsun yllytyksestä aloitimme kaukoilla, mikä osottautukin myöhemmin hyväksi suunnitelmaksi. Alkuun näytimme kisamaisen version, joka oli ihan kökkö. Sitten takajalka-alustalla (meidän hieno plyyssimatto hervoitti "pientä" naurua koutsin huulille), jolla homma sujuikin jo paljon paremmin. No hetken mietittiin seuraavaa siirtoa ja kokeiltiin josko liikkeeseen voisi liittää tempun. Peruutus sopi hyvin tähän tarkoitukseen, joten Kaino peruuttaa mun sivulla pari askelta taaksepäin ja palaa sitten sivulle jonka jälkee liike. Ja WAU!!! Jopa maahanmeno oli napakka ja nopea kun aijemmin se oli vanuva. Nyt onkin viikko treenattu tuota temppua "kisakuntoon" jotta saadaa vireet kohdilleen. Hyvältä alkaa jo näyttää...

Seuraavassa setissä otettiin noudon loppuvauhtia vaikka se ei nyt ole mikään kauhean suuri ongelma. Tässä kohdin alkoi jo väsy näkyä Kainossa, mutta hienosti tyttö jaksoi kirmata. Nyt kotiläksynä onkin ottaa palautukset "sivu" käskyllä. Kapula Kainolle suuhun ja mami juoksee hallin toiseenpäähän ja sivu. Muut versiot ei ihan saanu samaa vauhtia aikaiseksi, joten tällä mennään.

Seuraavana aamuna saavuimme hallille jo  8 aikaan... Ja sen kyllä tytöistä huomasi =) Ei ollu ihan vauhti kohdilaan. Aloitettiin sillä luoksetulolla. Saatiin lupa käyttää alustaa, kun se toimi hyvin. Nyt vain täytyy saada takapalkkakippoon pitäjä treeneihin... Eli takapalkkaa joudun käyttämään, vaikka sitä kamalasti purnasinkin, kun neito tahtoo hytyä... Sit vaan kupit molempiin päihin ja palkkaukset riippuen vauhdista ja topista jompaan kumpaan päähän. Kaino olikin aivan loistava, kun huomasi palkan olevan takana ja pysähtyi omatoimisesti aina 10m välein =D Olinkin Lentsulle selittäny uuden ajatuksen olevan, että opetan Kainon juoksemaan 10m ja pysähtymään... Hyvin vissiin menny perille ;D No täytyy kyllä myöntää menon olleen hivenen tökkivämpikin välillä... Mutta kyllä Kaino alkoi hoksia ettei kannata hiimailla, jos juoksee lujaa mamin luo voi juosta vielä lujempaa palkalle!

Sunnuntain toiseen settiin otin ruutua, mutta silloin alkoi jo vauhti hyytyä ihan tosissaan. Lätkällä saatiin ihan kohtalainen suoritus. Koska ruudussa ei ollu isompia ongelmia, siirryimme seuraamisen täyskäännöksiin. Kisoissa ne ei aina onnistu, vaikka treenatessa ei ole ongelmia. No onneksi saatiin siinä pyöriessä sama virhe toistettua ja ylläri... vika oli mamissa! Alan kuulema pidemmissä seuraamisissa tuijottaa Kainoa ja katseella painostan väljyyteen. Heti kun katse pysyy menosuuntaan on käännös tiukka. Vielä loppuun ehdimme ottaa yhden merkin joka oli loistava!

Umppa oli maskottina mukana molempina päivinä. Tauoilla otimme vähän temppuilua ja jopa tokoakin, mutta enempi Ume nautti rapsutteluista. =) Umppa onkin kunnostautunut todella TOKOssa. Tiistaina tyttö oli mukana Activella Kainon jäädessä kotiin lepäämään (tyttö oli ihan poikki) ja yllätti mamin todenteolla. Meillä oli oikeasti hauskat treenit!!!! Taitaapi Umppa päästä ensi kerrallakin mukaan, kun Kainon täytyy jäädä kerään virtaa kisoja varten....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti