.

.

maanantai 4. maaliskuuta 2013

TOKO Kannus

Tänään käytiin jälleen viihdyttämässä tokokansaa Kannuksessa. Kaino oli aivan mielettömän hieno!!!! Mutta ehkä kuitenkin mieleenpainuvinta oli kehän lopuksi saadut raikuvat ablodit =D Yleisöä oli aika paljonpaikalla katsomassa ja ilmeisesti joku isompi porukkakin, kun lähtivät sitten meidän jälkeen porukalla. Kyseinen poppoo vielä eriksee peukuttivat kun lähtivät pois meidän suorituksen jälkeen. On taas maailmalla kerrottavaa, kun ilmeisesti ainakin osa puhui englantia jos oikein kuulin... Kehuja tuli kyllä muiltakin, me ei siis olla ihan toivottomia!

                            kuva AM Huotari

Tässä taas pisteet kommenteineen

Paikallaanmakuu 10  (tässä jo huomas et Pömpöm on huikeessa vireessä, hieno)
Seuraaminen 8  (perusasento jäi 2 askeleen siirtymisessä, muuten aikas kivaa settiä. Pientä löysyyttä käännöksissä mut verraten aijempaa upee)
Istuminen 9 (vähän hidas muuten hyvä. Ja olin niin liekeissä, kun yleisöstä kuului aikapaljon meteliä ja just ku kuului käsky Kaino katsoi yleisöön, mutta lähti käskystä mukaan!!!)
Luoksetulo 5 (lähti ihan ok ja toppi ja maa onnistui kohtuudella, mut tais Kainokin ihan säikähtää ku suoritti liikkeen et se perusasento jäi. Siinä se tapitti hämmentyneen näköisenä mua silmiin =D )
Ruutu 8 (olis kuulema ollu 10, mut neito painoi kaasua hivenen liian aikaisin luoksetulon kohdalla. Epäilen et se jo tietää, ku tulen tolpan takaa sanon käskyn. Sen verran monesti käyty ja ruutu samassa paikkaa)
Hyppynouto 9 (hieno! Laukaten molempiin suuntiin ja kohtuullinen perusasento)
Metallinouto 9 (palautus ripeää, mut ravilla)
Tunnari 0 (tää oli kamala nosteli 3 kapulaa ja toi väärän.. huoh....mut ei potkinu ja oli rauhassa kuiten)
Kaukot 0 (2 ekaa vaihtoa ei onnistunu ja liikku n. puolikkaan mitan, mut loput meni hienosti )
Kokonaisvaikutus 9 (hienosti tekee rodunedustajaksi! )

pisteitä siis 196 ja sijoitus 2/3: Me siis saatiin jopa tulos!!!!!! Vielä siihen 1tulokseen on matkaa, mut tulos! Jeeee!!!

Tuomarina Tiina Laakko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti