.

.

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

TOKO Oulu 10.3

Sunnuntaina kävimme Kainon kanssa testaamassa kisakuntoa OKKn kisoissa. Pömpöm oli jälleen loistava oma itsensä, sopivassa suhteessa loistavaa tokopokkiskoiraa ja show-asennetta. Kuvaajakin oli paikalla ikuistamassa tapahtuman, joten kuviakin on jossain kohden tulossa. Tuomarina kokeessa oli Heli Kelhälä, joka vaikutti oikein mukavalta.

Tässäpä taas pisteet kommenteineen.

Paikallaanolo 8 (tarvittiin 2 käskyä maahanmenoon, mamin keskittyminen herpaantui ja samalla Kainonkin)
Seuraaminen 9 (tuomari oli kuulemma todella vaikuttunut meidän seuraamisesta! Pari vinoa perusasentoa vei pisteitä...)
Istuminen 10 (Aikas kiva, itse vain hoksin pienen herpantumisen kontaktissa ennen käskyä)
Luoksetulo 0 (kyllä meni shown piikkiin... =/ Topista ei tietoakaan, maa venyi ja "perusasento" oli oikealla puolella häntä tulosuuntaan)
Ruutu 0 (tassun mitalla... =/ Oma moka, annoin maa käskyn turhan aikaisin... olisihan se "ruutu" käskykin olemassa, mut ehkä mentiin turhan henkseleitä paukutellen ; ) )
Hyppynouto 10 (palautus alkanu tuleen laukalla! Hieno liike)
Metallinouto 9 (paluu vauhti tippui raville puolessa välissä)
Tunnari 8,5 (oma oli hetken hukassa, mut se löytyi!!! Sydän kyllä jätti pari lyöntiä välistä kun ei heti merkannu omaa)
Kaukot 0 (ylläri =D Ei edes yritystä ja vipa maa oikein käperryttiin lonkka-asentoon "huoh, nyt se on viimein ohi" =D Mut perusasentoon noustiin hienosti niinkuin aina.)
Kokonaisvaikutus 10 (tuomari tykkäsi ja kehui että ohjaan koiraa kauniisti. Myös rodunedustajaksi oikein työintoinen tapaus joka kuulema näkyy)

pisteitä 180 joten ei tulosta tälläkertaa =/ Muta muuten olin super tyytyväinen kisaan! Ainoastaan liikkeidein välit Kaino oli aika "apaattinen", mutta heti kun lähdettiin töihin häntä vain piiskasi tahtia. =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti