.

.

lauantai 23. maaliskuuta 2013

TOKO Kempele

                                                kuva Ari-Matti Huotari

Jälleen kisa tunnelmia. =) Tänään ei ihan niin hieno flow ollu päällä kuin viime kisoissa, mut kiva oli nähdä Kainon toimivan vähän väsyneemmälläkin otteella ja oudossa paikassa.Tyttö ollu koko viikon vähän mieli maassa, mut pieni lepo vissiin teki hyvää ja tänään alkoi jo vähän tuttua hurlumheitä pilkistää. Päätin siis käydä edes kokeileen kisaamista. Koe oli täynnä hassuja pikku herpaantumisia yms joista pisteitä sit lähti, mut töitä kuitenkin tehtiin ihan ok. Itsestä tuntui vaan että jouduin hieman kiskomaan Kainoa perässäni koko kokeen, mutta onneksi se ei ollut tuomarin silmiin pistäny niin pahasti. Treeni kamut sen kyllä olivat huomanneet!

Tuomari oli siis jälleen kerran Heli Kelhälä ja edelleen tykkäsin kovasti hänen tuomaroinnistaan.

Paikallaanolo 10 (ei huomautettavaa kuulema. Ite olin varma et kyynär jäi ylös ja oli kyllä vähän lonkallaan tullessa. Piilossa oli kauhea tunnelma kun tirkistysraosta näkyi kaikki muut paitsi Kaino. Hetken olin jo varma neidon siirtyneen grillin suuntaan ; D )
Ruutu 7 (kaksoiskäsky maahan ja nuuski... Alku lähti lupaavasti ja juuri kun käänty ja oli menossa maahan huomasi ruutunauhassa nastan jotai piti sit lähemmin nuuskutella. Siinä siis toinen maa käsky. Kaino fiksuna parkkeerasi nastan viereen ja tutkiskeli koko liikkeenajan nastaa lähemmin. =D Onneksi kuitenkin tuli vauhdilla seuraamaan. )
Seuraaminen 9 (tuomari taas tykkäsi. Väljät perusasennot pakallaan käännöksissä ja ne täyskäännökset ei vaa toimi kisoissa oikean kautta =/. Kaino myös vähän edisti ja samalla tuntui et jätätti :P )
Luoksetulo 0 (huoh... mutta joo Kaino reagoi toppi käskyyn mut meni maahan =/ Loppu menikin sit ihan ok. Niin ja 2 käskyä alun maahanmenoon)
Istuminen 10 (Tästä on tullu hieno liike! Alussa juuri kun olimme "valmiita" käänsi pään ja keskittyi takana tuleviin ääniin, mut hienosti lähti mukaan seuraamaan!)
Hyppynouto 7½ (kolautti mennessä esteeseen ja oli tahmea. Kapulan napparin myös lennosta ku oli jo tipahtamassa, onneksi liikkurin "käsky" tuli juuri oikeaan aikaan! ; ) )
Metallinouto 8½ ( taas onnistuin heittää kapulan pystyasentoon. Oikein upposi hiekkaan =D Mutta sen suhteen ei ongelmia, mut palautus laiska. )
Tunnari 9 (kivasti haki ja oma tuli. Tosin tassulla kahmaisi kapulan hiekasta esille... ja perusasento oli jäädä vinoksi, mut hienosti tyttö korjasi sen juuri ajoissa suoraan)
Kaket 0 (nyt kun ei noussu 2 käskyllä suosiolla menin lähemmäs nostamaan, että saatiin onnistunut suoritus. Tosin olin kuulema "maa" käskyn antaessani läppässy kainoa päähän O_o neito pyrähti pariaskelta eteenpäin ja älys heti et väärinmeni ja tippui maahan. Mä kun luullu et sillä ollu kova hinku noutaan, mut taidankin itse aiheuttaa tota... Ylläri =D )
Kokonaisvaikutus 9 (hienoa työtä taas tehtiin, mutta ei saatu niin paljon kehuja ku viimeksi =) )

Pisteitä 211 eli kolmos tulos ja sijoitus 2/3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti