.

.

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Autoilua

Kainolla oli perjantaina luxuskyyti treeneihin, sai matkustaa oikein etupenkillä pitkästä aikaa! Se on varmasti parasta mitä autoilu voi pienelle bullmastiffi tytölle tarjota. Maisemat vain kiitää ohi ja voi säikytellä ihmisiä liikennevaloissa. ;) Ihmisillä on naapuriautoissa välillä loistavia ilmeitä kun hoksaavat matkustajassa olevan jotain outoa... Ei varmasti siis mikään yllätys uutinen että meidän oma auto oli huollossa ja katsastettavana. Nyt saadaan taas vuosi ajella ihan laillisesti treeneihin ja kisoihin.Olikin huippua päästä pitkän treeni paussin jälkeen ihan taas hallille ohjattuihin treenihin. Ohjelmassa olisi ollut seuraamista, mutta se me skipattiin ja otettiin ohjatun merkkiä. Kainolla kun on se polttava kiire päästä noutamaan ne kapulat. Eikä tämäkään kerta tuonut poikkeusta, eka yrityksellä Kaino vähän niinnku etäisesti kaarsi merkille mutta kimposi suoraan kapuloille ja toisella yrityksellä olikin sitten hitsin upea merkki!

Sitten olikin paikallanolon vuoro ja mami pääsi jännittämään kehään menoa. Mulla kun on se kammo että joku tulee persuuksiin ja nyt se sit kävi. Edellisessä ryhmässä oli narttu ollut juoksuissa treenaamassa ja meidän ryhmästä eräs uros rukka kävikin sit kierroksilla ja tässä kohdin ajatteli käydä tarkistamassa Kainon juoksutilanteen pepusta. No se jäi yritykseksi, kun Kaikku ilmoitti ettei siedä kylmiä kirsuja hanuri osastolla. Siinä sit kilju 2x mameja, 2x koiria (paitsi Kaino tais olla se miehekkäin ääni siinä kasassa) ja pari muuta ohjaajaa... Se olikin sit dramaattisin anti tässä selkkauksessa. =D Niinku noissa yleensä tuppaa käymään. Kumpikin koira oli ihan kunnossa ja päästiin jatkamaan harjoituksia. Tosin tämä hra yritti vielä käydä tarkistamassa kolmannenkin nartun (kaino kun oli nro 2), mutta siinä kohdin oli hihna jo tiellä suunnitelmissa. Kyllä nuo miehet on sitkeitä. ;) Kainokin treenaili lopun tuntia ihan ok, paitsi mamihan oli ihan kierroksilla. Siis niin kierroksilla kun viikon flunssan ja 11 työpäiväputken jälkeen voi ihminen olla. No nyt nollataan ja viikonloppuna kisataan!

Kotiin kun päästiin oltiin  molemmat tytöt ihan puhki! Umppa nyt olis halunnu puuhailla sitä sun tätä, mutta näin me Kainon kanssa herättiin yöllä sohvalta. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti