.

.

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Viikkopäivitys

Kiirusta on pitänyt niinkuin meillä pimujen kanssa aina tahtoo olla. =) Kulunut viikko on ollut ehkä yksi oudoimmista. Kaino on viettänyt koko viikon hormoonihuuruissa, tai ainakin niin oletan koska kaikki oireet viittaavat valeraskauteen yms. Oudoksi asian tekee se että Kainohan on leikattu. Asiakkaiden kanssa aiheesta on tietysti tullut nyt rupateltua ja kauheaa kuinka usein leikkausten jälkeen nartuille jää "juoksuoireita" oli kyseessä kissa tai koira. =) Meillä on siis kotona ollut koira joka on ollut kuin rauhoittavien vaikutuksen alaisena ja lenkillä ja treeneissä toiminut kuin umelma. Tai no perjantain halli treeneissä otin vain tunnarin ja paikallaanolon ja siihenkin aikaan meidän tytsy oli kiukkunen kuin ampiainen. Siinä ei paljon paimenten auttanut alkaa paimentaa ku neiti ilmoitti että se loppuu nyt. Kuiten tallaisen tilanteen jälkeen tunnari tehtiin loistavasti! Kaitsu osaa kasata itsensä hyvin ja omaa ihanan työinnon. Samaisissa treeneissä Ume sai ottaa luoksetulon, vähän pakkia ja tietysti kontaktia. Katja sanoi hauskasti Umen luoksetulosta että oli niin mukavaa että hymyilytti, Umea siis. =D Ume on kyllä niin super hauska kun tulee "lujaa".

Viikon ikävin osuus oli kuulla Paukun tyttären menehtyneen. =/ Siinä tuli mamilla pari kyyneltäkin tyttöä ajatelessa... Nämä on niin surullisia tapahtumia. Voimia perheelle suuressa surussa! Olette meillä mielessä.

Ja koiriin liittyi myös iltainen lihan pilkkomis operaatio. Saatiin taas kulhollinen lihaa porukoilta. Näitä pilkkoessa aloin ymmärtämään sähköveitsen tarpeellisuuden. ;D Nyt saatiin taas muutama kilo possua pakastimeen pimatsuille.


Viikonloppuun on myös kuulunut kisailua ja metsäilyä mistä lisää myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti