.

.

lauantai 25. lokakuuta 2014

Ohjattua kotoisasti

 Meillä kun tuo ohjattu on nyt tökkiny niin sen suhteen ollaan otettu nyt tehotreeniä kuten olen jo aijemminkin täällä manaillu... Tiistain Kisman treeneissä Kaikku teki upeat ohjatut ja jätimme treenit vain yhteen namikupeilla otettuun oikeiaan ja sit kahdella kapulalla se oikea kans. WAU minkä merkin ja noudon Kaikku teki!!!! Ainoa hassu juttu oli palautus, joka ennen on tullut sivulle vasemmalla pyörähtäen. Kesällä Kaikku ei aina selvästi halunnu tehdä niin pientä pyörähdystä, joten opetin uuden palautuksen seläntakaa kiertämällä. No nyt Kaikku oli tulossa selvästi suoraan vasemmalle, mutta kun matkaa oli enää kolmannes jäljellä päättikin tehdä kierron. =D Hassu ötökkä se vain on.

Olen ennenkin ollut sitä mieltä että tää talo on koiraharrastajan unelma ja taas se todistettiin. Hoksin että tuossa yläkerrassahan voi hienosto treenata suuntia. Itse olen porrastasanteella ja siitä ohjaan oikea tai vasen. Ja tietty sitä merkkiäkin piti kokeilla portaiden kera. ;D Ei muuten hämänny meidän pimuaollenkaan. Ainoa hassu Kaikku- väännös liikkeeseen oli, että Kaino meni merkin oikealta puolelta kun normisti kiertää vasemmalta... Suunnatkin toimioikein loistavasti. Molemmat!

 Tässä sitä mennään merkille. Kuten näkyy oikean puolelta... =)

Ja tässä näkymä merkiltä. Tuo valkoinen lätkä tuolla yläkulmassa oli namialusta. Samanmoinen löytyi vasemmalta ja matkakin oli se 5m. ;) Tää talo tosiaan on aarre!

2 kommenttia:

 1. Aika kekseliästä treenailua teillä! Me osallistuttiin eilen möllitokossa alokasluokkaan. 183,5 pistettä sekä kunniapalkinto tuomarin sanoin "kun se nyt vaan on niin ihana" :) oli tosi kiva päivä ja Martalla oli hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon!!!! =D Nää tuntuu saavan tuomarien sympatiat aina puolelleen meni miten meni ja varsinkin kun potti räjäytetään!

   Kyllä saa olla keksiliäs että treenit maistuu niin mamille kuin Kaikulle. ;) Tosin välillä tuntuu, että ollaan liiankin kekseliäs pari...

   Poista