.

.

torstai 16. lokakuuta 2014

Talvi ja vire saapuneet


Tiistai aamuna kun heräsin oli pihalla lunta! Ihanaa!!! Maailma näytti taas niin paljon valoisammalta. Tietysti pessimistinä tiedostin sen asian ettei riemu varmastikaan olisi pitkä aikainen. Niimpä kuvat pimuista "kinoksessa" pitikin ottaa heti lenkin jälkeen ennen salille syöksymistä, koska lumi olisi hyvinkin saattanut sulaa sen tunnin aikana. :P Jos ei muuta niin pakkaset on ollu pysyvä olotila. Ja pakkasten mukana saapui myös Kaikun vire. =D Nyt olemme käyneet treenailemassa Kisman tunneilla tiistai ja keskiviikko iltaisin ja Kaikku on ollu tykki!!! Ai että on ihana puuhailla koiran kanssa jolla on virtaa ja ilmettä tehdä ihan mitä päähän vain juolahtaa. 

Tiistain Z eiu ihan menny putkeen. Jättävät oli hienot, mut mukaan ei muistettu lähteä. Tietty olin kuulema sanonu käskyt niillä kahdella moka kerralla myöhempään kuin onnistuneella. Putkeen otettiin sit luoksetulo. Toppiin laitoin lätkän ihan varuilta ja se olikin upee. Uskoisin että ilmankin olis toiminu. maahanmenoa ennakoitiin rankasti alkamalla valmistella sitä valumista. No keskiviikko iltana sekin sit onnistui täydellisesti. en ti alkanu sitä jankkaa kun otimme ne liikkeelle lähdöt uusiksi lelun kans. Eli heti kun annoin seuraamis käskyn heitin lelun odottamatta liikkuiko koira vai ei. No Kaino reagoi "sivu" käskyyn niin sähäkästi et lelun heitto toimi kyllä ihan palkkana eikä motivaattorina. Ai että oli ihanaa!!! Kaukotkin otin ja ne suju ok. Umppa sai ottaa paikallaanolon ja hypyn. Tunnin alku oli sen verran levoton etten Kainon kanssa halunnu ottaa paikallaanoloa. Ume kun ei pikku rähinöistä ja vipinöistä hirveesti välitä. =)

Ke olikin uusi halli limingassa testissä. Saavuin vahingossa tuntia liian aikaisin paikalle. Tai siis puolitoista ku alku lämmötkin otin. No onnneksi edeltävä ryhmä sisälsi pentuja niin äkkiä ku se tunti meni katsellessa palleroita. Kaino oli taas liekeissä vaikka tunnin odottokin omaa vuoroaan. Luoksetulon otin yksin ja se toimi. Kaukot otettiin Katjan kaa. Ja toimi muuten hyvin, mutta se seiso-istu ei. Liikkuu sen 20cm. Mut kun näytin et otan pakin kans treeneissä, alettiin miettiin josko vaihdan sen "peru" käskyn"pakkia" käskyyn kun sillä Kaikku peruutta ja istuukin aika oma aloitteisesti. Onneksi se peruutus osataan myös peruuta käskyllä. Täytyy sitä alkaa sit käöyttään siinä. Nak nak... josko saatais tää pikku kauneusvirhe nyt pois. Lisäksi otin merkkiä hypyn kautta ja sama homma kun sen An kans, et eka kerta oltiin et "häh?" ja seuraavalla kerralla ku olin edellisellä kierroksellä näyttäny mitä halusin, sujui se merkki ihan äly tiukasti! WAU! välissä oli paikallaanolot joissa ei huomauttamista, pikku lonkka, mut ei paha. Se lopuun tunnari joka oli kans tiukka ja makee. =) Kisoja odotellessa. 

Umella oli liminka vähän rauhallisempi kerta. Otettiin liikkeellelähtöjä hengityksen kans (vedän syvään henkeä ennen seuraamiskäskyä) ja sit kontaktia. Loppuun hajuerottelua kahdella tunnarilla verkonläpi, joka alkoi jo sujua. =) Limingan ryhmä oli aivan taivaallinen. Tosi rauhallinen ja kaikki antoi tilaa kaikille. Alko munkin seinät katuu neuroosi taas helpottaa. =D Ensi viikolla emme ikävä kyllä pääse treeneihin liminkaan mutta onneksi on tiistain kuivasjärvi. Nyt täytyy vain malttaa ettei liikaa treenaile, niin pysyy karvakaverit iskussa ja syysmasennus loitolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti