.

.

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Vetreyttä pimuihin

Perjantaina oli pimuilla himpun luvassa arjen luksusta ja Tärpällä kiukkua. Pimuille nimittäin saapui hieroja ihan kotiin ja ei mikä tahansa hieroja vaan Pirre-täti lahjuspussukan kanssa kuten aina. Tosin pussukan antimistä pääsi vain Kaino nauttimaan kun Umelle ei maistunu ja Tärpälle ei jääny jäljelle. Tietysti Tärppä pääsi sanomaan heipat Pirrelle enne kuin ilme meni näin synkäksi. =D Tää ikkuna paikka on pojan suokkari piste! Siinä nukutaan ja vahditaan tonttia.

kaikku sai tietysti olla ekana vuorossa. Koska kerranki oli kesä oltiin me pihalla ja nautittiin lämmöstä! Muuten pimu oli iskussa, mutta elän vaki möntit ne siellä taas puski esiin. Taitavat olla nyt syypää myös kaukojen maa-istu vaihtoon, kun sitä ei haluta tehdä vaan se käydään seisomisen kautta. =/ Josko kohta taas helpottaisi. Nyt ollut lepoa koko viikonloppu, tosin juuri ollaan ralleihin lähdössä.

Sitten oli vuorossa Ume joka ei kesästä nauti vaan ähötti kuumassa autossa. Omasta tahdostaan siis kun ovet oli auki. Sen verran sieltä käytiin pihalla että käytiin oksolla meidän viereen... Jonka tietty Tärppä myöhemmin söi ja oksensi pöysälle yön aikana... Näin meillä.

Tärppä pääsi sitten mukaan asioille ympäri Oulua. Käytiin myös porukoilla morjestamassa Ykä-ukkia ja nyt oli poika jo niin innoissaan että mamilta katkesi kynsi siinä tohinassa... Ihan kynsipöytää myöten. No ei saa valittaa jos mies on noin kiva. Ihan pystyttiin sisälläkin olemaan ja Tärppä viihtyi hyvin ukin kanssa kahdestaankin. =) Huippua tästä se kokoajan paranee... Tai no nyt syötiin ekaa kertaa jotain ja heti se oli trimmerin johto.... Grrrrrr!!!!!! Mutta Ykä-ukki vain lohdutti että se on vain johto ja korjattavissa. Mitähän ne pojat on siellä kahdestaan puhuneet.... ;D

3 kommenttia:

  1. Yllättävä tuo uusi rotuvalinta �� onnea! Martta kävi tänään luonnetestissä Kiteellä, 141 pistettä ja tuomari kehui kovasti! Olipa kiva kokemus ja kannustivat että tämän kanssa kannattaa harrastaa... olikos Kaino äippä käynyt luonnetestissä?

    VastaaPoista
  2. Ei olla käyty. Kerran oli jo paikka mutta jouduin sarastapauksen takia perumaan. Pappakoira Paukku on testattu.

    Juu on moni vähän ihmetellyt malikka-palikan hommaamista, mutta tässä jo 5 vuotta haaveillut kun tuo mondeoring kiinnostaisi lajina. Katsotaan päästäänkö me Täpän kans sinne asti ikinä.... ;D

    VastaaPoista