.

.

maanantai 13. tammikuuta 2014

Kylläpä on hiljaista

Nyt me ollaan pimujen kaa totuteltu taas elämään ilman pappakoiria. Peto pääsi ansaitulle lomalle kotiinsa, tosin isäntä väki itse saapuu vasta parinpäivänpäästä. Ehkä se on hyvä papan saada kaikki kivat asiat tällee tipotellen ettei vain käy pumpunpäälle kaikki riemu. ;) Hiljaista on....

Kaikku on taas loistanu treeni rintamalla. Taas Kisman perjaintai treenit oli ihan sairaan hienot. Kaikku oli jällee sillee sopivasti pilkesilmäkulmassa hommissa. Itseasiassa koko pimatsu on ollu vähän nyt enempi lomalla, sillä lelutkin on alkanu saada välillä kyytiä. Meidän takakireä pomo on vaihtanu taas välistä vapaalle! ;) Ohjelmassa oli treeneissä ohjatusti noudot, paikallaanolo. Paikallaanolossa Kaino on nyt keksi alkaa vähän levähteleen, tosin sille lonkallekkin mennään niin hipihiljaa ettei taaskaan kukaan huomannu missävaiheessa niin kävi. =) Kaikku on taitava! Hyppynoudossa kokeiltii keskikokoista metallikapulaa ja se ylläri toimi loistavasti. Senverran pieni ettei se heilu suussa ollenkaa. Täytyypä seukki kisoissa heti koklata kuin se toimii... kuuluisia viimeisiä sanoja taas... Hypyn jälkeen otettiin tasamaanouto ja jätettiin este sillee sopivasti hollille, mutta Kaikku ei menny tälläkertaa ollenkaan lankaan eikä edes vilkaissu hyppyä.

Tunnarissa tuli pikku töppi kun kapuloiden takana oli putkenpainoja ja neiti kyllä merkkas oman ja ottikin sen mut sit iski kauhea epäilys ettei tää homma voi olla näin helppo. Sit vaan kapula maahan ja penkoo painoja josko sieltä kuiten löytyisi oma. No ei löytyny ja pieni tyttö oli ihan ihmeissään eikä edes enää reagoinu omaan. Päätettiin keskeyttää ja ottaa uusiksi ihan tyhjälle seinälle ja sit homma onnistui hienosti. Vähän siinä puhuttiin siitä haistelu tekniikasta kun ei sille oikein mitää voi ku kirsu on missä se nyt sattuu olemaan ja huulet pyörittää kapuloita mukana.

Itse otin sit tietty sitä luoksetuloa ja kaukoja. Luoksetulo oli aikas vaisu mut se tehtiin ihan samalla temmolla kaikki välit joten täytyy olla ihan "tyytyväinen". Josko pikkuhiljaa voisi sitä vauhtia alkaa vaatia kun homma muuten alkaa olla hallussa. Mut ne kaukot oli sit mahtavat. Tein kyllä takajalka targetilla mut kuiten tunnin vipaliike ja hommatehtii ihan sairaanhienolla vimmalla!!!!! Vain 1 lisäkäsky 8 vaihdon sarjaan. Mut se asenne korvas kyllä ton puutteen ja hienosti Kaino piti huolen et jalat PYSYI matolla. Ihana lopetus treenille.

Umppa on alkanu kuntoutua jo hyvin ja eka pistoksenkin sain annettua vaikka himpun jännitti. Onneksi umea ei jännittäny ollenkaan vaan tyttö vain oli ja ihmetteli mitä se mami tuhraa. =D Umen aenne on niin pop! Nyt mennään vain yhdellä kipulääkkeellä eteenpäin ja hyvin on jalka kestänyt normi liikuntaa. Jopa pari kertaa on Umppa saanu myllätäkkin ja senkin on kinttu kestäny. Tietystihän tää kuntoutus on taas pitkä projeksti, mutta onneksi näyttäisi että parempaan mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti