.

.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Meillä harrastetaan taas

Viikonloppu on meillä ollu super kiireinen. Perjantaina oli onneksi töistä vapaa niin ehdin päivällä puuhailla kotihommat,salilla käynnit ja kirppispöydänpurun. Sit oli vuorossa pakkaaminen viikonlopunreissuun, onneksi vain yhdenpäivänreissu ja kerrankin onnistui pakkamaan vain mitätarvitsee ja se oli yllättävän vähän! =D

Ennen reissuunlähtöä ehdittiin Kainon kanssa käydä meidän Kisman treeneissäkin. Tälläkertaa oli vuorossa liikeiden välien treenaus ku viime viikolla sitä toivoin. Katja oli valinnu liikkeiksi kaukot, luoksetulon ja seuraamisen. Kauhu!!! Mutta mitä vielä. Kaukot meni hienosti ja upealla asenteella. Etenemistäkin oli vain se 20-30cm! Mutta olin super tyytyväinen asenteeseen kun laidalla oli vielä häiriönä treenikaverin koiran virittely murinat. Luoksetulokin onnistui ja seuraaminen oli ihan ok. Mutta ne liikkeiden välit onnistui nappiin. Kehään meno oli meidän tuttua laahustamista, mut nopeasti Kaikku pääsi jyvälle asiasta. Palkka kun tuli aina seuraavan liikkeen alussa aikä lopussa niinkuin yleensä tapana. Tätä ollaan nyt parinviikonaikana otettu ja alkaa näköjään kantaa hedelmää. Josko nyt saataisiin tuo niin turhalta tuntuva aikavälikin samalla riemutasolle kuin itse liikkeetkin.

Seuraamisessa tuli putkien kohdalla joku ajatuskatko Kainolla niin otin vielä pari seuraamista putkien edestä ja välillä palkkasin putkeen ja välillä otin seuruuseen kun tuli vauhdilla ulos putkesta. Sit olikin aika jo rientää loppuverkalle ja kotii ja lentokentälle. Kerrankin en jääny hinkaa liikkeitä halliin!

Lauantai menikin sitten hieman surullisissa merkeissä eteläsuomessa hautajaisissa. =( Tilaisuus oli todella kaunis, ehkä yksi hienoimmista missä olen käynyt, jos näin voi hautajaisista sanoa. Tilaisuuden tunnelma oli todella hieno. Yö koneella sitten takaisin ja noin 4 tunnin yöunilla jatkettiin koirahommia ja kävimme Kainon kanssa Ansu Leimanin ja Mari Leiviskän TOKO kurssilla. Vitsit että Kaikku oli taas loistava!!! Tässähän alkaa taas toivoa jo aivan mahdottomia... Ekaksi otimme luoksetuloa ja se meni ihan hienosti, jos lopun huonoa perusasentoa ei lasketa. Osa syy siihen oli että olin aikas ahtaasti jo seinässä melkee kii. Kaikkua ku hirvittää roikkuvat esineet ja siinä juurikin roikkui köysi. Otettiin toppiin yksi pysäytys että "liikkuri" palkkaa kainon lennosta lelulla. Hetto olikin tehokas kun pamahti suoraan Kainoa kylkeen, mutta vaikutus oli haluttu, Kaino pysähtyi kuin seinään! =D Nyt vain täytyy lirkutella äijä pallon kanssa kentälle pommittaa Kainoa leluilla.

Toisella setillä otimme täyskäännöksiä ja saatiin hienosäätöohjeeksi tehdä täyskäännös-seis harjoituksia ja välillä lentopalkalla ettei vain kyllästy. Loppuun ehdittiin ottaa ohjattua. Eka merkille menossa Kaino pääti jatkaa matkaa suoraa keskikapulalle. Mähän olin kuulema kuulostanu siltä et maailmanlopputulee ku huusin "ei" "seis", mut kerrankin Kaino ei ottanu kapulaa!!! Tietty palkkasin tytön siitä, mutta olisi kuulema parempi mennä palkkaan koiranluo eikä antaa sen tulla takas. Aivan mitä me sillo syksyllä Lentsun kaa opeteltiin??? :P No Loput menikin sitten upeasti ja kerran Kaino sain sitten noutaa kapulan. Kainon nouto"ilme" sai kouluttajat taas naureskelemaan. Kaikku kun on kuulema ihanan näköinen. =) Kaikkiaan oli oikein onnistunut koulutus ja sain taas uusia hiemisohjeita ja vahvistuksia omille näkemyksille.

Lopun päivää me ollaankin pimujen kaa otettu laiskasti. Pimujen riemuksi Ukkokin kävi tervehtimässä. Ume jopa nuoli tänään puhelimen kun Matti soitti. =D On se vain niin Ukon tyttö! =D

Tässäpä neitokaiset illan puuhissa. Ume on roikottanut vuoroin puhia ja vuoroin anttifanttia sohvalla.
 Ja Kaino valloitti sohvan sitten illalla ja onkin ollut siinä milloin minkäkinlaisella mykkyrällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti