.

.

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lahjasaaliit

Koska postista tippuu mamille vieläkin uusia paketteja (tänään sain englannista asti possukalenterin ja pari päivää aijemmin bullmastiffiaiheisen kalenterin=D ) voi vielä hyvinkin päivittää joulupakettiasiaa. ;) Pimujen lahjasaalis on ihan unohtunut esitellä... Yksi lisä syy, huonon muistin lisäksi, tähän rikkonaiseen päivittelyyn on ollu rikkinäinen näppis pöytäkoneella. Kun koneen avaaminen vaatii ctrl nappia ja se ei useimmiten toimi, on kiukku ehtinyt nousta ennen koneen auki saamista. Nyt on uusi näppis käytössä, joten katsotaan paraneeko tilanne yhtään.

Kaino oli kovin kiinnostunut omasta rasiastaan kunhan käärepaperit saatiin eka vain päältä pois. Ume vaati tässäkin asiassa PALVELUA isoilla kirjaimilla.
 Kaino oli kyllä yhtä kiinnostunut myös muista paketeista. Tosin tässä lahjassa saattoi olla terveiset Pedolta... ;)
 Mutta nam mitä rasioista sitten illalla paljastui. Nää rakkaus-keksit on kyllä pimujen herkkua!
 Umella on ihan oma vakiintunut tyylinsä syödä keksiä. Osa keksistä ensin piperretään pieniksi paloiksi ja sitten palat syödään (märkä läntti vasemmalla) sitten taas uusia paloja pipertämään ja herkuttelemaan.
Onneksi Mökön paketista tuli sellasta herkkua minkä saattoi syödä samantein. Paitsi Kaino raukka ei ymmärtänyt että omalla soffallakin saisi herkun syödä vaan kiltisti meni alakertaan omaan kömmänään nautiskelemaan. Pikku Mupo on aina yhtä kiltti!
Nyt vain jännitetään vieläkö paketteja tippuisi postilaatikkoon lisää... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti