.

.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

TOKO Kannus

Ei me sit vieläkään päästy tästä VOIvottelusta eroon.... Tulos jäi KOLMEN pisteen päähän ykköstuloksesta! Kyllä kolmepistettä vajaa... =/ Voisin taas kiittää universumia tästä! ;) Mutta muuten kisa kuulumiset on vallan mainioita. Kaino veti kehän ihan sairaan hienosti. No joo meidän paikka makuu tarvi kolme maahan-käskyä, onneksi tuomari kuuli vain kaksi. Mutta mitä ihmettä? Meidän varmoimpia liikkeitä, tosin aloin miettiä että joskus aikoinaan lopettiin treeneissä ainainen paikallaanolon harjoittelu, kun Kaino selkeästi masentui niistä. Nyt sitten ollaan otettu niitä useampi ja ainahan se on nillittämiseksi menny asennosta. Ehkäpä Kaikku kertoi mulle että ne riittää ja piste. Seuraaminen oli kans levotonta, mut tällä reissulla lii,kkeiden välit oli iskussa ja muutenkin Kaino oli todella pirteenä kuulolla. Varmaan osaksi on syy palkkauksessa treeneissä ja kisoissa. Tai siis on syy. =D Olen nyt muutamia kertoja ottanu liikeiden palkkauksia vasta seuraavan liikkeen alussa ja nyt tein kisoissa samoin et liikkeen alussa palkkasin WAU kiljahduksella "pyllypaikalle" tulon. Samoin en ahdistellu koiraa taputuksilla vaan purin sen kaiken hakkaamisen tarpeen lattiaan.

Tässäpä Kainon pisteet.

Paikallaanmakuu 7,5 (ne lisäkäskyt ja lonkka-asento)
Seuraaminen       7,5 (levotonta)
Istuminen             9 (kuulema heilutin olkapäätä...)
Luoksetulo         7,5 (se oli "hieno" lukuunottamatta lopun surkeaa perusasentoa josta meni suurinosapisteistä)
Ruutu                  9 (maahan sais mennä nopeampaa)
Hyppynouto          9 (palautusvauhti)
Metallinouto          9 (vähän kalvokapulaa ja se palautusvauhti)
Tunnari                  7 (levoton liike mut onneksi toi! )
Kaket                    6,5 (eka istu kaks käskyä ja eteni n. 30cm, mut hienolla asenteella mentiin!!! =D )
Kokonaisvakutus   10

tuomarina oli Pipa Pärssinen ja pistesaldoa kertyi siis se 253pistettä. Sijoitus 1/2.

Kaikki liikkeet siis tehtiin!!! Se on jo paljon se. Ei voinu olla kuin tyytyväinen vaikka kyllä se 3 pistettä aina vähän harmittaa... ;) Tälläkin reissulla Kaikku kainalokaveri sai paljon uusia ystäviä vanhojen fanien lisäksi. Hyvä kun kotimatkalle päästiin ajallaan lähtemään. Mutta on se ihanaa antaa rodusta näin iloista mielikuvaa, kun paljon on sitä huonoakin liikkeellä. Kannus on muutenkin kisapaikkana aina yhtä ihana. Fiilis on kehänlaidalla aina mukava ja vaikka itsekkin asun 150km päässä kisapaikasta on aina kehänlaidalla mukavaa juttuseuraa ja upeat kannustusjoukot hurraamassa jos hommat onnistuu. =D

Paikalla oli myös yksi kisaaja kameran kanssa ja tietysti häntä heti pommitin kuva pyynnöillä niin katsotaan ja jännitetään josko muutaman muistonkin saisi.

2 kommenttia:

  1. Hienostihan se meni! Martta tytärkin osallistui hiljattain ekaan möllitokoonsa ja hyvin meni, tuomari kannusti oikeisiin kisoihin :) Olispa hienoa joskus päästä katsoon Kainon kisailua, jos olisitte jossain suht lähellä Savonlinnaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! =)
    Mehän aina välillä ollaan käyty tuolla etelämpänäkin kisaamassa, joten laitetaan Savonlinna mietintään. ;)
    Tsemppiä kisoihin ja ihmeessä kokeilemaan ne virallisetkin!!!! Me täällä kannustetaan! =D

    VastaaPoista