.

.

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Ihan vaan kuulumisia

Kainon maksakoepala tulokset olisi viimei saapuneet lääkäriin, mutta meidän tuurilla lääkäri on ollut lomalla... Mutta onneksi palaa maanantaina töihin niin saadaa tietää enempi mikä mammaa vaivaa. Nak nak olis lääkkeillä ohimenevää laatua vaiva. Ja nak nak olisi vain kuuri eikä lopun elämää. Kovasti meillä olisi kisa haluja ja treenitkin on sujunu loistavasti. Hyvin on saatu virettä ylös ja Kaikku jo ihan innoissaan treenailee. Viikollakin vetäs mut naapuri huoltsikan pihalle kun käännyttiin siihen suuntaan. Itse olin kyllä ohi menossa, mutta K kaarsi pihaan. Luulin että hakee puskista kakkapaikkaa, mutta mitä vielä. Tiukka askellus takapihalle ottaa kaukot! =D Siellä on semmoinen koroke missä niitä ollaan käyty aina veivaamassa autopesulan vieressä. No kaukot vetästiin ja yhtä vaihtoa lukuunottamatta loistavasti. Huomasi että jäi katseleen ihmisiä, mutta hyvin onneksi palautu.

Mami kun on innostunu vetäsee noita treenejä ja lenkkejä oikein urakalla pitää vastapainoksi levätä. Tosin taas on paikat menneet pimuilla sekaisin. Eräänä päivänä Ume oli lohduttoman näköisenä ovella vastassa. Ei ollu omaa paikkaa ei. Siellä se tätsy veti luuulkona sikeitä. =)

Ja lomalta kun palattiin mahtu sohvalle molemmat. Kahden hengen sohvahan se on. Umea tosin moinen ahtaus ärsytti!

Mutta potut pottuina! ;D Ume on alkanut löytää sohvapaikan mamin vierestä.
Zooplussalta taas kyselin sen ruokahässäkän kuulumisia, kun aikoivat laittaa asian eteenpäin oikeaan paikkaan. No taitaa olla parempi ihan itse olla Saksan suuntaan yhteydessä kun vastaus oli näinkin kattava:

Hei Sanna,

Kiitos viestistäsi.

Ikävä kyllä meillä ei lisätietoa asiasta ole. Palautteesi on ainutkertainen mutta jos vastaisuudessa saamme samantyyppistä palautetta, lähdemme selvittämään syytä palautteeseen.

Mahdollisissa lisäkysymyksissä autamme sinua mielellämme.

Ystävällisin terveisin,
zooplus.fi-asiakaspalvelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti