.

.

tiistai 21. huhtikuuta 2015

LomallaMe käytiin pimujen kans Pirre-tädinluona Muhoksella viikonloppulomailemassa. Loma taisi tulla koko narttulaumalle enemmän kuin tarpeeseen. Tosin Ume oli hivenen pettynyt, kun talossa ei ollut yhtään miestä ja seura koostui 5 naisesta, 2 ihmistä ja 3 koiraa. Rapsu kiintiö jäi näin ollen reilusti vajaaksi! 

Ennen kuin me ihmiset päästiin lomailun makuun pääsi pimut käymään lemmenpolulla lenkkeilemässä. Aivan huikeat maastot ja maisemat!!! Tänne täytyy tulla uudestaankin kun matkakaan ei ole hirmuisen pitkä. Heti polun alussa oli perhepotrettia huutavat maisemat kuutuneineen puunrunkoineen ja lehtineen. Helpommin sanottu kuin tehty. Taas oli yhteistyökyky huipussaan! =D Tässäpä kauniit mallit...

Kun Ume posettaa Kaikku näyttää kieltä.

Ja taas kun täti kauniina on Umen ilme taas... hmmmm.... omantakeinen.

Sitten molemmilla mullistelua.

Ja tässä ehkä se paras otos mun kameralla. Saa nähdä tarttuko Pirrelle yhtään kauniimpia koiria kuviin.

Pimut ei ihan ymmärtäny kuinka joku hullu haluaa tasapainotella tuolla puulla. Tuolta vasemmalta puskista löytyy tarkkaavaiset pimut. Kaikku varsinkin meni totaalisen villiksi moisesta apinoinnista. Neiti veti rallia edestakas ja hyvä ettei roikassu perässä. Onneksi tuo runko oli sen verran korkeella ettei potilas ihan voinut ajatustaan toteuttaa.

Sit tuli tylsää... Toiset ne vaan kiipeili ja toiset joutu oottaan.

Onneksi matka jatkui kohti uusia seikailuja!

Taukopaikalla

Polku päättyi Montan leirintäalueelle. Siinä me hetki pyörittiin kinoksissa jäähyllä, tai siis pimut pyöri. Kaikulla tuo kieli on vanhemmuuta alkanu elää kyllä täysin omaa elämäänsä!

Pikku ravistelut...

... ja matka jatkuu kera kielen.

Polulla sai kyllä välillä bodata ihan kunnolla nuita takatuuppareita. Epäilen ettei tehny huonoa kenellekkään meistä... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti