.

.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Potilaana taas


Kainolla oli sitten tämä keskiviikko hieman erilaisempi päivä, neiti vietti koko päivän lääkärissä. Aamulla me sinne mentiin jo 900 vaikka aika olis ollu 930. Kerrankin mami oli ajoissa, vaikka luulin kyllä taas olleeni viimetipalla. =D Kainolta otettiin tänään koepalat maksasta, jotta saadaan tarkemmin tietää mikä pientä vaivaa. Sinne se mamin rakas jäi rauhoituksen jälkeen patjalle unille ja mamin piti lähteä töihin. Maksassa kun menee verisuonia on verenvuoto riski olemassa, joten siksi Kaino oli päivän sairaalassa kun kontrolloivat maksan näytteen otton jälkeen. Onneksi kaikki oli mennyt hyvin kun ruokkiksella soitin kuulumisia.

Illalla sitten hain pimun kotiin ja vielä oli neito aikas tokkurainen kun lähdimme. Hoito oli ollut huippuluokkaa, kun kynnetkin oli leikattu ja ruokaa annettu, ulkoilua unohtamatta! Onneksi on näin hyvä eläinlääkäri ihan kodin vieressä. Nyt odotamme sitten parisen viikkoa tuloksia. Peukut pystyyn, että löydös olisi jokin ihan lääkkeillä poismenevä juttu!!!

No odotellessa oli pientä äksidenttiäkin odotustilassa. Istuttiin Kainon kanssa ikkunapaikalla odottelemassa omaa vuoroamme, kun pihaan ajoi auto ja sieltä otettiin pari pikkukoiraa ulos. Siinä ne lääkärin pihassa saivat ihan irti leikkiä vaikka vieressä menee kohtuu isotie. Ilmeisesti eivät sitten lähde kauemmas, mutta itse en ehkä päästäisi tallaisessa paikassa koiria irti leikkimään, kun niitä eläimiä tulee klinikaltakin sisään ja ulos jatkuvasti. Onneksi ottivat kuitenkin ulko-ovella hihnaan ennen sisälletuloa, mutta kaiken varalta päätin itse ottaa "tilanteen haltuun". Onneksi näin, sillä kun he tulivat sisälle (hihnat pitkinä, kuinkas muuten) kuuluin kauheaa kiljuntaa ja hetken päästä tytöt huomasivat että toinen koira oli ovenvälissä... Itse en nähny oliko kokonaan vai osa, mutta kuitenkin koira oli pinteessä. Tilanne hoidettiin sitten niin että kaveri päästi omansa irti ja meni auttamaan. Siis really????? Kyllähän sen oven saa avattua ihan yksikin ihminen. No samalla kun hihna irtosi säntäsi tämä koira meitä kohti. Onneksi sattui olemaan sellainen tapaus, että Kaikusta se oli kiva, mutta siitä huolimatta multa pääsi voimasanojen säestämä "rakit kii" kommentti. Juuri nyt kun maksa ei toimi ja lääkket mitä voi antaa on aikas rajoitetut en todellakaan halua mitään potilaita joiden vaivaa en tiedä lähelle Kainoa. Vasta kommentti mun kiroilulle oli " anteeksi ny vaan, mutta tuo koira oli jääny oven väliin" joka esitettiin vähän loukkaantuneella äänensävyllä. Teki mieli kommentoida et "kuka jättää koiransa oven väliin", mutta päätin olla hiljaa tällä erää. Jos Kainon tilalla olis ollu joku vähän säpäkämpi tapaus olis se ovenvälissä ollut koira saattanu olla pienin murhe... Onneksi mitään ei sattunu tälläkertaa! Paitsi että henkilökunta suhtautui muhun vähän "varovaisesti", kun päästiin jo etuajassa huoneeseen odottamaan. =D Kantoapua laukullekin tarjottiin kun aulassa oli toinen koira... Oli vissiin mun karjasu sit pysäyttäny koko eläinlääkäri aseman. =D =D =D Mut kauheeta jos joku luuli et meidän takia se koira huusi.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti