.

.

torstai 9. huhtikuuta 2015

Sisustusta ja muotia

Kaino on nyt tyylitellyt kevät kuoseissaan lenkkeillessään, syy ei ole pimahtaneen mamin  vaan massussa olevien tikkien. Pääsiäisen metsälenkki suoritettiin Neksu-mummilta perityssä "Tässä ja nyt" T-paidassa:


Ja tänä iltana treffi pukeutuminen oli sitten tälläistä:


Tosin sinne treffeille asti ei tällä päästy kun kaulus näytti löystyneen sen verran pahasti, että päätimme pukeutua käytännöllisesti liiveihin. Onneksi Jymy ja Mökö eivät taida noiden vaatteiden päälle niin paljoa ymmärtää... Itseasiassa paras tikkisuoja mahaan on ihan ihmisten XL-kokoiset heijastinliivit. Jalat käsireijistä ja yksi tarra niskaan kiinni ja loppu liivi solmulle selänpäälle. Pysyy paikoillaan, pitää jonkin verran vettä ja ei ahdista liikkumista. Plussana näkyvä väri ja heijastimet! =)

Mutta sisustukseen. Umppa on taas ollut hivenen raivostuttava. Eilen jumittiin ja tänään sitten kimpoiltiin. Siinä syy miksi treffit järjestin. Nyt ei kimpoilla kun Jymy juoksutti Mökön avustuksella Umpan ihan hiljaiseksi. =D Mami tykkää!!! Kaino joutui olemaan hihnassa tikkien vuoksi. Mutta joo, Umppaan... Se alkais vissiin olla se aika vuodesta kun hormoonit tekee taas kepposiaan. =/ Tästä johtuen Umpan sisustus vimma on moninkertainen. Tässä Umpan yläkerran hengailupiste, muutama lelu on päivässä kertynyt. Ps. Noille kaikillehan on nimet...

Vertailu kohtana Kainon aina niin siisti piste:4 kommenttia:

 1. Meillä BH-koe tänään hyväksytty!!!! Tuomarina Mirja Konnu. Ei ollu Martalta mikään paras suoritus mutta kyllä se mukana kulki :) Kylläpä helpottaa. Tuomari otti hyvin rodun huomioon mutta silti vähän rimaa hipoen mentiin... Meinas melkein itku päästä kun tajusin että tää meni sittenkin läpi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAU!!! Ja superisti taas onnea!!!! Aina yhtä kiva kuulla kuinka hyvin bullmastiffit pärjää työmaailmassa. Me täällä toivutaan ja innolla odotellaan kisavireen paluuta. =)

   Poista
 2. Kiitos :) meillä alkoi tänään pelastushaun alkeiskurssi. Ollaan aiemmin jo metsähakua kokeiltu palveluskoirapuolella, mutta tää on vähän rennompaa ja sopii meille paremmin. Martta rakastaa ihmisiä yli kaiken joten tää on ihan sen juttu! Olis kyllä kiva nähdä niitä teidän kisailuja ☺

  VastaaPoista
 3. Vähän kade kun ihmiset jaksaa olla aktiivisia ja kokeilla eri lajeja. =D Tuo haku itsellä ollu to do listalla jo vuosia, josko tällä kaudella pääsis... Ja sama meillä, paras palkka on ku pääsee ihmisiä tervehtiin!!! =D

  Taitaa meillä mennä tuo kisailu uusille säännöille, jotta kisakumppani toipuu täysin. Täytyy katsella kunnon mukaan. Mutta josko sen rally-kaasuttelun uskaltaisi kesähelteillä korkata. ;D olis se kiva jos saisi kisat videolle niin näkis itsekki mitä siellä tuusaa.

  VastaaPoista