.

.

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Vötkistelyt

Umpalla on taas ollut jäntevät aamuvötkistelyt kyttä-possun kanssa, tosin ne jumpat on kyllä olleet läpi vuorokauden ajankohtaisia useamman kaverin kanssa. Kyttiksen kans mami vain ehti kuvaamaan, Umen harmiksi. Ps. ne possut on taas ollu super pop! Mutta tässä kuvasarjaa notkeasta neitokaisesta.
Kainolla taas on ollut virtaa, heti kun peruin kokeet... Kaino kun oli aamulenkillä keskiviikkona vähän vaisu eikä halunnut tulla edes aallonmurtajalle tasapainoileen. Ume taas kiipeili varmoin ottein. Kiva kun Umekin alkaa olla omasta mielestään varmatassuinen kulkija. =) Iltalenkillä Kaino taas veti varmoin tassuin huoltsikalle treenaan. =D Siinä meni kaukot ja luoksetulot ja ja ja. No eipä harmitella menetettyä koepaikkaa vaan fiilistellään uutta toko innon nousua! Torstain aamutokot oli kans ihan huiput. Olen yhtälailla ylpeä meistä kaikista. Ume teki 5-7metrin vauhdikkaan seuraamisen käännöksellä, Kainon kuuntelutreenit oli huiput ja mami osasi lopettaa ajoissa. Kainolla oli vain muutama juttu, starttipaikka x 3, seuraamisen lähtö x3, luoksetulon toppi, ja 2x merkki, kuuntelutreeni ja loppuun vauhtiluoksetulo joka oli vauhdikas!!! Leikitin Kainoa ennen liikettä ja näköjään se sai fiilikset kattoon. Kuuntelussa otettiin luoksetulo toppiin asti, siitä merkille lähetys oikealle ja siitä ruutuun. Itse siis olin luoksetulon loppupäässä ja ruutu samassa linjassa oikealla. Ruutu tehtiin sitten loppuun asti ja seuraamiseentulon palkkasin lentopalkalla. Tää oli niin huisi!!! Vieläkin liekeissä. Niin ja se Ume kantaa jo kapulaa ihan pitkiäkin matkoja. Jeeee!

Loppuun vielä kun Kainolla on illalla kiire ilttikselle. Siinä kun sohvalta ampuu alakertaan jää usein vilttikin mukaan. =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti