.

.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

TOKO on kivaa

 Viikko alkoi taas tokotuksella. Sunnuntaina otettiin kotipihalla vähän merkinkiertoa ja tietty motskaripatukoitiin virettä. Kaikku oli ihan liekeissä treenistä. Hyvin kiersi merkkiä jopa n.30metristä. Merkkinä toimi tällä kertaa pihalyhty, kun en siihen hätään muuta isompaa keksiny. Hitto ku nuo uudet toko liikkeet vaatii taas uudenlaisia tavara hankintoja, pitää olla merkkiympyränarua, iso merkkitötterö ja uutta hyppyestettä unohtamatta! Hypyn laitoin jo isille tilaukseen... ;D

Maanantai aamu aloitettiin sitten Limingassa Dogantti areenalla. Ohjelmassa oli uuden ohjatun opettelua. Kiertoa hypyn ja kapuloiden ollessa paikoillaan, ja sitten loppuosaa. Kierrot meni loistavasti. Tein 2x3 setin. Eka setissä eka meni loistavsti sit keksittiinn kakkostoistolle vasen kapula, mutta sen jälkeen vedettiin kaikki vauhtina vain läpi ilman turhia peruasentoja niin johan sujui. Välillä K selvästi vilkaisi kapuloita et tietää kyllä miksi ne siellä ovat, mutta hyvin malttoi tehdä vaaditun liikkeen.

Seukkina otin sitten sieltä merkiltä noudot. Ekana oikealta ja pöljä sanoin Otuo ja niinhän se Kaikku säntäsi taaksepäin. =D Ei voi syyttää neitiä, kun niinhän se on nyt mennyt. Sieltä otin ihan lennosta vain "tuo" ja "takas" käskyllä neidin matkaan ja hyvin sujui. Sitten pitikin alkaa jo hifistelee ja otin vasemman merkiltä istuen. K vain katsoi mua häkeltyneenä et "Mitä ihmettä tuo meinaa?". Pienen kannustuksen jälkeen K huomasi et "hei tää on nouto" ja hienosti tuli kapula esteen yli. Sit sama oikealle sen rimaesteen yli ja ei tällä kertaa tarvinnu niin montaa kertaa kannustaa tulemaan. =) Hienosti pikku potilas suoriutuu näistä uusistakin pähkinöistä. Onneksi on tehty kuuntelu treenejä, kun eihän tää kovasti niistä poikkea.

Kolmannen setin piti sisältää tunnaria ja peruutusta, mutta tuon oman käskytysmokan takia otin sit vanhan mallin ohjatun. Ekaksi pelkkä merkille meno hatsaten "onko merkki"kuiskauksilla ja yhdessä sinne ammuttiin bilettää. Upee toppi kertakaikkiaan! Sit oikean haku ja loistavasti suuntais heti hyvällä kaarella kapulalle. Seuraava setti samanlailla ja Kaino kaivoi jo lähtökuopat merkille menoon ja ampui merkille mun kaa. Huippua! Siitä sit sen yksinäisen vasemman haku ja ei moitteita siinäkään, alussa kun oli oikea ja vasen paikoillaan. Ja treenit lopettiin uuden "starttipaikka" käskyn luomiseen. Pyllypaikka kun ei ole ottanu tuulta alleen (taitaa se pääsyy olla mamin kehäjännityksessä sen sata kertaa toistaminen..), on nyt liikkeiden alkuun tuo uusi. K saa tulla sivulle ja sitten samantien patukkaan kii. Toimii! Harmittaa ihan älynä kun jossain kohdin tuo leikkiminen on jääny. Näin mä sillo nuorena hommat hoidin ja se toimi, mut miksi ihmeessä sitä ihminen alkaa junnata niillä nameilla... No oppia taas ikä kaikki!

Ume sai sitten väleissä tehdä omat muuvsit. Oli uutta alo hyppyä, joka on jo niin hyvällä mallilla että voi ottaa jo perusasentoa loppuun. Happy! =D Sitten oli merkin kiertoa ja seuraamista. Kierto on kyllä vielä tooooosiiii hidas, mutta kyllä se jo kierretään ihan omin voimin. Mutta seuraaminen oli huippu, jos Umen saa seuraamaan n5-8metriä keulimalla häntäheiluen, ei voi olla kuin onnelinen. Mitä jos vähän väljää oli, kun ilme oli tuota luokkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti