.

.

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pimut ja pojat

Me otettiin viikon vahinko takas ja ihan sovittiin treffit Kaisan kanssa metsään. Mami oli jostain syystä ihan kuoleman väsyny 12 tunnin yöunista huolimatta. Tämä olikin loisto juttu, niin en jaksanut ihan joka räsähdyksestä hätkähtää. =D Kun viikolla saatiin Kainon ja Jymyn orastava suhde jo hyvälle mallille hihnalenkin muodossa,oli nyt tavoitteena pitää kaksikko irti. Tosin alkuperäisen suunnitelman mukaan, tai siis suunnitelman minkä mä luulin, oli tosiaan että ekaksi käy Ume poikien kans ja sit olis taisteluparin vuoro. No koska tosiaan mami oli ihan haamu, otettiin kaikki kerralla mukaan. Jotenkin se Kaisa sai mut huijattua moiseen... =D =D =D

Pojat oli tietysti heti ihan vauhdissa, perskarvat vain tuulessa suhisi kun menojalka oli kevyt.
 Ume koitti pysyä menossa mukana ja hyvin se välillä onnistuikin.

Kaikku oli alkumatkan hihnassa ja keskittyi vain nauttimaan lenkistä meidän naisten kesken.

Umella ja Jymyllä oli ihan omat kuviot. No kyllä se Mökökin sieltä puuntakaa kurkisteli tilannetta...

Nuorisolla oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. =) Ume on ne jalatkin hukannu johonkin.

Böllmastiffi vs. aussi


Jossain kohdin Jymyä alkoi vissiin hirvittämään... ;)

 Niin tähän on vaikea sanoa mitään... Ei hajuakaan mitä kuvassa tapahtuu!!!! =D

Mökö, tuo pimujen tuuhea tukkainen poikaystävä. Mökö odottaa autonamia namipussin äärellä.

Ja sopu sijaa antaa! Hyvin veti auto 4 koiraa ja 3 ihmistä. =D Metsään lähtiessä K vähän komensi Jymyä kun poika oli niin innolla tulossa tervehtimään kaltereiden läpi, mutta muuten matkat sujui oikein sulassa sovussa kaikkien kesken. Ihanaa!!!! Mami on niin happy!!! Alku lenkistä Kaikku tosiaan oli hihnassa, mutta sitten mamin väsymys sai voiton ja päästettiin kaikki 4 irti keskenään. Jymyn ja Kainon kommunikoitia oli todella upeeta katsella. On se upeaa kun koirat osaa puhua keskenään koiraa niin hyvin. Yksi komennus lenkillä kuultiin, kun Jymy jo vähän rohkaistu meidän vanhuksen suhteen, mutta Kaikku pisti naperon nätisti ruotuun pahalla äänellä. Loppulenkistä meno olikin sitten rentoa ja saatiin se perhepotrettikin otettua.

Ja vielä pimut.

Kotona sitten Ume vielä jaksoi kyttäpossua hoivata. =) Nyt on taas possut olleet super pop!
Loppuun vielä iso kiitos Sadulle kuvaus avusta, niin sai vanhukset pitää koiria paremmin silmällä!

Tänään käytiin aamusta myös lääkärillä m Kainon kans ottaan verikokeet keskiviikon operaatiota varten. Nak nak ei soittoa ole tullut joten eiköhän se maksa mysteeri ala pikkuhiljaa selviämään.

2 kommenttia:

 1. Toi kuva nro 9 on ihan paras :) Meillä meni taas hienosti alokas-möllit 182,5 pistettä! Ja hyvin pysyi motivaatio vaikka en palkannut välissä. Ehkä se BH ei jääkään vaan haaveeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Umppa on omaa luokkaansa! =D

   Onnea huippu tuloksesta!!!!! Jos tokosta selviää selviää siitä BHstakin. Jos ohjaaja vain muistaa askelkuviot. ;D Nyt vaan jo opettelee uudet toko muuvsit syksyksi kuntoon. Ne onkin tosi kivoja!

   Poista