.

.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kahtia jakautunutta


  Kelit on kyllä ollu nyt ihan paskat lenkkeilyä ajatellen. Sana liukas ei aina edes riitä kuvaamaan miltä jalkojen alla tuntuu nastakengistä huolimatta! Pyöräteiden keskiosat alkaa jo olla mallillaan kun jää kulunut ja sepeliä/hiekkaa on riittävästi, mutta kelpaako kahdelle pölmastiffille se keskiosa. No ei todellakaan!!! Molemmat haluaa liukastella siellä reunajäätiköllä, kun ne parhaat hajut on tietysti siellä reunoilla. Onneksi paikka paikoin on jo nurmi esillä ettei ihan mene hengenvaaralliseksi touhuksi. Yllättäen tuo metsäily on ollut päivän sana. Siellä ollaan nyt lenkkeilty useana päivänä.

Metsässäkin kelit vaihtelee riippuen  missä kävelee. Tiet on peilijäässä ja metsä osuudet joko kinoksella tai sammaleella. Tässä näkyykin hienosti kaikki kolme. Tien hakattu puolisko on kunnon hangella, tie välissä jäässä ja puiden puoli taas ihan sulana. Mami kulkee siis mättähältä mättäälle, kun pimut sit risteilee kaikilla kolmella pinnalla. onneksi kuitenkin tuo sula alue on se yleisin kulkuväylä.

Kun pito on kunnossa voi Ume rauhassa pongailla jotain puuhaa.

Tällä kertaa metsurityöt vei ärsyttämisestä voiton.

Tosin vain hetkeksi! Tätiä on niin huippu kiusata... kainokin alkaa pikku hiljaa olla saanu akut latinkiin ja painit jopa hetkellisesti kiinnostaa. Vielä ei pimu ihan ole oma itsensä. Onneksi kohta on taas kontrolli ja toivon että ne antibiootit siihen nielutulehdukseen voitaisiin nyt ottaa. Uskon sen olevan osasyy tähän vetämättömyyteen, kun se kamala haju hengityksessä ja iholla on palannu todella voimakkaana.


Kaikkukin tykkää puuhastella risujen kanssa. Kerrankin kun on kamera mukana niin jaksaa mamikin odotella eikä viuhdo täysillä eteenpäin.

Ja kukas se tuleekaan taas pilaamaan Kainon omanhetken... Ei varmaan tarvitse kertoa mitä seuraavaksi tapahtui.
 Osa lenkistä vedettiin sitten näin talvisissa merkeissä. Tuntuu kyllä että olisi kuvat otettu ihan eri aikaan.

 Ja loppuun ne pakolliset perheposetukset, taas. =D Ei voinut tosiaan vastustaa kiusausta ottaa nämä totaalisen eri fiiliksiset kuvat. Toisessa ollaan niin keväässä ja toisessa taas talvea parhaimmillaan. Tuonne ylös eka kuvaan oli jäänyt pannat vielä nimikyltteineen, mutta onneksi hoksin ne poistaa muihin kuviin.

Ume näyttää himpun taas isolta tai tätsy pieneltä. Saa ihan itse päättää. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti