.

.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Söpistelyä ja riekaleita


 Pimuilla on ollut jälleen läheiset välit tai sitten Ume on vähän eksyksissä kun sohva on varattu. Tässä eräänä aamuna oli pimut jopa samalla sohvalla. En edes älynny ennen ku Umppa kinkesi alas. Juttelin vain niitä näitä kun sohvalta kuului tutut hännän tapsutukset normi tyyliin. Kun älysin ja nappasin kameran oli Ume jo surkeana sohvan vieressä ja Kaino levittäytyi vielä vähän leveäämin. kts kuva yllä.

Aamulenkin jälkeen oltiin taas samassa huoneessa ja samalla matolla. Tää alkaa olla jo pelottavan yleistä!

Ja iltaunet tässä menossa. Kainon jäljiltä tuo sohvan peitto on aina hienosti, kun taas Ume myttää sen säännölliseti jotenkin mutkalle roikkumaan...

...tästä syystä epäilen taas vahvasti Umppaa näistä tuhoista. Tai pitäisikö tuo sana tuhoista laittaa heittomerkkeihin... =D No kuopimista on parina yönä kuulunut ja tässä kunnossa oli Kainon sängynpeite. Mutta aikas vähillä tuhoilla olen selvinnyt kaikkien koirien kanssa. Taitaa se hra Paroni olla ollut se ahkerin, vaikka suurimmat tuhot taisi kohdistua kenkiin.... Ja sängyllä makoiluun. Nak nak.. ei pidä liikaa innostua tai seuraava on terminaattori.

Kainon olotila on taas parantunut ja turvotus laskenut. Ikävä kyllä kaikki arvaukset taisi mennä metsään ja syyllinen on ruoka! Aloin laskea 1+1 ja tähän tulokseen tulin. Nyt täytyy laittaa postia valmistajalle ja kauppaan. Tosiaan Kaikku syöny sitä maksavaivasten nappulaa ja eka pussi me ostettiin sieltä klinikalta. Nappulat toimi hyvin ja koira voi hienosti. Lisänä oli sitten se kotiruoka. Kun paisumista alkoi tapahtua epäilin että annan liikaa lihaa ja jätin sen pois. No kun sekään ei auttanu aloin epäillä niitä tulehduksia. Mutta tässä blogia päivitellesäni silmiin osui otsikko kuinka Kaino on tykki treeneissä ja olin kirjoittanut sen joulukuussa. Kun sitten luin eteenpäin ja aloin miettiä milloin hyytyi ja milloin uusi säkki ruokaa tuli kuvioihin ei muuta syytä voi olla. Varsinkin kun nyt kahden kotiruokapäivän jälkeen on pöhö pois ja Kaino pirteämpi ja läsnä. Puhumattakaan kuinka syvästi nukutaan!!! Tilasin siis uudet säkit netistä iha kehutulta firmalta. Kun vielä asiakas vinkkasi tästä blogista... En siis ole ainoa, koska sama ruoka kyseessä. Joko firmassa mättää jokin esim onko ruuat samoja yms (tosin sääntökurssilla sain taas  kehuja, kuten myös asiakkailtani aijemmin!) tai sitten on jälleen joku huono erä myynnissä tms. No eiköhän asia selviä kun laittaa viestiä firmoille ja kysyy asiasta. Itselle pääasia että Kaino voi taas paremmin ja voimme alkaa miettiä harrastusten aloittamista uudelleen! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti