.

.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Rennonletkeää sunnuntaita

Pimuilla olo tänään luksus sunnuntai kun Anniina tuli hieromaan pimut ihan tänne meille kotiin. Ja kuinkas muuten unohti mami taas ne kuvat!!! Juu siinä se kamera oli hollilla, mutta meillä oli niin hyvät jälleennäkemis jutut ettei käynyt mielessäkään. Anniinan kanssa ollaan oltu erään vuoden toko-sm kisa reissulla samassa mökissä koirien kans ja samalla kyydilläkin sinne mentiinkin. Mutta vaikka kyseessä oli harjoitushieronta, ollaan kyllä pimujen kans käyty huonommilla ammattilaisillakin! Selkeästi on oikea ala valinta.

Mutta tässä kuitenkin kuva meidän BOTista joka toimi alustana. Voisi varmaan jo sanoa karvanlähdön alkaneen... Varsinkin Kainolla. Isänsä tyttö!


Ja näissä tunnelmissa oli Umppa hieronnan jälkeen. Ilmeisesti ei tarvitse häiritä pimua tänään... =P

Ja Kaino oli valloittanut sohvan. Blogi päivityksiä aloittaessani oli uniasento vielä ihan söpö. Sen verran oli Kaino noussut päivän kuluessa sohvalla, että oli vaihtanut pään toiselle tyynylle. Se olikin ainoa reaktio mitä vierailijat saivat osakseen. Kertoo jo jotain kuinka poikki ja tarpeeseen hieronta tuli. Vaikkakaan mitään isoja jumeja ei kummastakaan pimusta löytyny!

Näin päivityksiä lopetellessani oli asento jo huomattavasti "rennompi". Mahtaa pieni bullmastiffi tyttönen olla poikki!


2 kommenttia:

 1. Ihania nukkumiskuvia. Umpan ilme on kyllä mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! =)

   Umea EI todellakaan saa häiritä hieronnan jälkeen millään turhalla. Molemmat pimut oli kyllä super poikki koko loppupäivän!

   Poista