.

.

lauantai 16. toukokuuta 2015

Kaasuttelua Kemissä

Siinä se nyt on! Meidän ihka uusi Rally-toko kilpailukirja. Ja kuten TOKOssakin se avattiin upeilla pisteillä. Tästä onkin suunta taas alaspäin... ;D

Meidän piti siis käydä parantamassa tätä main piinaavaa kehäjännittämistä, mutta pelkään pahoin ettei siinä ihan niin päässy käymään. Tää ralleilu on niin paljon jännittävämpää! Siinä tais tulla 150 sivu käskyäkin matkan varrella, joten seukki EVL voikin taas unohtaa ton seuraamisen kans... Mutta täytyy ajatella positiivisesti, että nyt sain kyllä palkata hyvistä pätkistä oikein ruhtinaallisesti!!!

Aamu alkoi näin rennosti. Taisi eiliset Kaisan hoidot taas tepsiä, kun Kaino on ollut taas niin tähtisilmä ja pirteä. Niin pirteä, että kun päästin pimut pihalle ennen lähtöä auton pakkauksen ajaksi, niin seuraavan kerran kun oven avasin oli pihalla jäätävät myllytykset menossa! =D Siinä sai mami paniikissa huudella "lopettakaa" käskyjä väliin ja toivoa ettei tassut paina kisapaikalla...

Tässä me ollaan just ennen kehää. Pientä mentaali valmennusta pöydällä. Käytiin yhdessä myös rata läpi tästä pöydältä käsin. Sain onneksi nakitettua kuvauksen Hiturin Marja-Leenalle. Iso kiitos kuvaus avusta!! =)

Alku meni vähän jännitys sähellykseksi. Eka kyltin liikkeestä maa oli hirmu vino isosta käsiavusta johtuen. Kerran saa käyttää niin käytetään... Tuo kun on tokoon nähden erilainen, kun maahanmeno ja oman liikkeen pysähtyminen on samaan aikaan tahtoo K sit tehdä perusasentoa. Kuuntelu treeniä siis tiedossa. Koiran pitää myös mennä maahan hissinä tai etupää ensin, ei siis istumisen kautta. Tästä -1p. Seuraavan kyltin käännös oikealle 360astetta, meni sotkuun, kun mami oli pyörimässä vasemmalle ja samalla pyöräytin Kainon oikealle. Onneksi huomasin ajoissa ja miinusta tuli vain 1p hihnan kiristymisestä. Vipa miinus tuli kyltillä nro 10 täys käännöksessä, myös hihnasta. Tuo kun meillä leviää enkä otttanu tarkasti.

Mutta tässä meillä on "napa" eli koira eteen istumaan ja tällä kertaa se jatkui vasemmalta sivulle.

Tällä kertaa siinä jäätiin sivulle ennen kuin matka taas jatkui.

Sitten istu kierrä koiran ympäri. Hitsit että tuo hihna on vaikea pitää!!!

Tässä mitä lie haahuilua menossa.

Ja miedän bravuuri, hidasta käyntiä.

Ja maalissa on helppo hymyillä! Olin varma että oli unohtanu pujottelun, mutta en onneksi. Pisteitä kertyi siis 97/100, ykköstulos siis. Sijoitusta ei anneta kuin 3 ekalle ja loisto tuloksia olikin kertynyt paljon. Olimme kuitenkin puolenvälin paremmalla puolella tuloslistassa kun kysyin asiasta.  Niin ja me oltiin myöhästyä palkintojen jaostakin!!! HUI! Kun läksin kokeesta oli se 20 min myöhässä. Palkintojen jako oli laitettu alkamaan 1830 ja onneksi olin paikalla 1815. Jako tilaisuus oli just loppunut ja mua tultiin vastaan palkinnoin!!! Olimme saaneet tuomarilta TP:n eli tuomari palkinnon ohjauksesta! Kovasti sain kehuja, että olimme olleet loistava pari. Olin niin äimistyny, etten muista puoliakaan mitä siinä puhuttiin. =D Onneksi Rally-toko arvostelussa on myös kommentti kohta jossa luki näin: Ihana suoritus. =) (hymiö oli siis siinä arvostelussa!) Turha jännittäminen pois, olette todella taitavia.

Oikealla Kainon saamat palkinnot. Ikävä kyllä neito ei niistä itse pääse kauheasti nauttimaan, mutta onneksi mami oli ostanut Haaparannasta vähän lohdutus namia...

Tässäpä meidän tämän kerran rata. Tuomarina toimi Tytti Litenhofer, josta minulla jäi oikein mukava kuva. 

Umppa oli tietenkin mukana kannustamassa. Ume on niin super ihana matkakaveri. Siinä neiti vain istua napotti koko kisapäivän. Varalta olin tuon narunkin laittanu, vaikkakin ihan turhaan.

Umella avautui huippu näkymät kisa-areenalle.

 Ja loppuun tämmöinen ihanuus! He kisasivat avoimessa luokassa ja saivat sen viimoisen ykköstuloksen ja siirtyivät voittajaan. Loisto suoritus ja isot onnittelut!!!! =D Ja joku epäilee Kainon mahtuvuutta radalle...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti