.

.

maanantai 11. toukokuuta 2015

Keittiössä kolisee

Taas on mami saanut päähänpiston ja keittiössä on monena iltana taas kattilat porissu hellalla sekä monitoimikone hurissut. Aivan, kuten kuvista näkee ollaan täällä tehty omat kasvissoseet. Kainon ruokavalio kun on aikas "suppea" ja sitä pöhöä kertyy, on pimu raukka jatkuvalla dietillä. Koska nälkä kurnaa purnaa ja annoksia pitää silloin suurentaa pitää se olla jotain ei niin energia pitoista. Mutta miksi omat soseet, halusin tehdä soseen himpun tummemmasta lehtivihreästä mitä kaupasta saa valmiina. Siitä ei ole mitään hajua kuinka tuo koiran mahassa tuomii, mutta ihmisillähän juurikin suositellaan tummempaa vihreää vaalean sijasta. Nak nak, ainakin nyt on masu toiminu oikein loistavasti.

Tässä porisee porkkanat, parsa ja valkosipulinkynnet. Himpun niitä pehmennän keittämällä ja otan tuon veden talteen. Nyt kun näitä on väsänny tajuaa kuinka paljon niissä pötköissäkin on sitä nestettä!

Tässä jo silputtuna salaatit ja kesäkurpitsat. 

Ja valmista tuli se 2kg. Taustalla myös meidän iltaherkkuja. Saatiin 3 pussia paahtista jotka nyt ovat tuossa pöydällä kuivamassa. Saa sitten pimut niitä iltaisin narskutella.

Ja kun keittiössä ollaan puuhasteltu tehtiin uusi setti namupusseja. Vanhoille tutuille tuttua juttua, mutta uusille tiedoksi: Kahvipaketeista saa parhaat namipussit treeniliivin taskuun. Pysyy auki eikä rasva tule kankaasta läpi. Niin ja jos ne namut unohtaa sinne taskuun ja löytää päivien päästä ei hätää, nakkaa vaan pussukan roskiin ja tasku on edelleen puhdas! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti