.

.

maanantai 4. toukokuuta 2015

Kemi 3.5

Me lähdettiin pimujen kans vappuajelulle kohti pohjoista heti sunnuntaiaamuna. Herätys oli jo klo600, mikä ei pimuissa saanu hirveästi kannatusta. Lenkille kuitenkin raahauduttiin ja aamupalan jälkeen hypättiin autoon. Tavarat siellä oli jo valmiina.

Perille kun päästiin ei ollu hirveä ylläri, että paikalla oli aikaspaljon tuttuja. =) Kaikilla kova kiire valiotua ennen sääntöuudistusta. Meillä ne uudet liikkeet on sitten syksyllä edessä, kun kisakausi taas starttaa... Kokeessa oli EVLssä 9 osallistujaa ja tuomarina toimi Heli Kelhälä. Heli on kyllä yksi meidän suosikki tuomareista! Sopivan rento, mutta kyllä niitä pisteitä lähtee ja hyvää palautetta saadaan jokakerta.

Liike järjestys oli kiva. Ekana Zta, ohjattu ja ruutu. SItten paikkikset kaikille ja loput liikkeet sen jälkeen järjestyksessä kaket, seuraaminen, metalli, tunnari ja luoksetulo. Tässä me Kainon kans just aloitetaan suoritusta. Huomatkaa kuinka mami on trendikkäästi rullannut oman numeroliivinsä. Tyyli pysyi koko kisan läpi. =D

Ztan seiso. Järjestys oli seiso-istu-maahan. Liike oli muuten hieno, mutta istumisessa K jäi katseleen yleisöä pyörätiellä (oli vähän korkeammalla tasolla kuin kenttä) eikä lähteny heti mukaan. Kaks käskyä siis seuraamiseen ja liike vähän levisi. Tuomari kommentoi et menen kuulema todella lähelle merkkejä näin ison koiran kans. K kyllä hoitaa homman vähn ahtaammassakin raossa. ;D

Ztan seuraamista. Tää oli hieno!!!!!

Seuraavana se ohjattu. Hieno merkki, mutta sit ei ihan Kaino hoksinu mikä on V-tuo ja piti käydä auttaan. Mutta nouto ja palautus oli vauhdikkaat! =D


Tässä se vasen nyt on tulollaan!

Sitten ruutuun menoa. Merkki hyvä, mut merkkinä toimiva jugurttiämpäri taisi haista niin pahalta, että Kainolla pääsi kunnon räkä aivastus ja käsky jäi kuulematta. Toisella sitten lähdettiin kohti ruutua TÄYSILLÄ!

Ruutukin löytyi hienosti. Taas saatiin mainintaa seisomisen heikkoudesta. Tää on ollu ihan tietoinen juttu, kun meidän "täppää" tarkoittaa hakeutumista keskelle, Khan menee suoraan maahan. Eli joko me otetaan se -1 siitä hitaasta maahanmenosta tai huonosta seisomisesta. Uusilla säännöillä täytyy sitten muuttaa takas pelkkään maahan käskyyn.

Ja asenteella seuraamaan. Heteken mietin lähtikö K tulemaan, mutta sitten alkoi kuulua töminää ja röhinää niin tiesi pimun sieltä pinkovan. =)

Ja perillä seuraamassa.

Sit ne paikkikset. Eka istuminen.

Ja sitten maahanmeno. Mamilla taas ryhti kohdillaan...

Hissi menossa alaspäin.

Tää selittää miks K on joskus vähän kallellaan. Mami vissiin jysäyttäny päähän lähtiessään joku kerta, en muista mutta selvä väistöliikehän tossa on. =D

Paikkiksen häiriöt.

Loppu jo häämöttää... Ja hyvin sieltä noustiin istumaan.

Sitten ne kaket. Eka istu oli vajaa, mut en korjannu. Tässä sitten uppi eli istumisesta ylös.

tässä nouse eli maasta nousu. Tässä näkee ton matkan mitä K etenee.. =/ Mut se teki kaikki ja ei valunu maahan!!!! Niin liekeissä!!!!!

Sit se kauhea seuraaminen... Tässä juostaan. K vissiin muisteli voivotteluja eikä inahtanu mihinkään. Annoin lisäkäskyn, lähti tahmeesti mukaan ja tahmeena pysyikin. Tässä kohdin olin käyttäny jo monta käskyä ja apua ja oletin homman olevan nolllilla ja tein päätöksen hyvänmielen kävelystä. Siellä mä rallattelin yms, mut tuomari ei vissiin kuullu ihan kaikkea, kun piti liput ja laput käsissään ja jatkoi arvostelua

Himpun on väljää tää meidän juokseminen... Mutta onneksi ilme on Kainolla kohdillaan.

Hitaaseen ku päästiin alkoi sitten näyttää meidän jutulta. Aluksi metin että keskeytän heti kun näyttää hyvälle, mutta onneksi päätin jatkaa loppuun asti, kun meillä oli niin huippu fiilis siiinä seuratessa.

No sivuaskeleet oli kans vähän tahmeet,

mut tulihan ne sieltä. =) Onneksi ei keskeytetty sillä saatiin upean lopun johdosta vielä se sääli 5!

Tässä metalli. Hyppyyn lähtö oli aikas hidas ja liikkuri ponnisti Kainon mukana, jännitti vissiin pääseekö yli. =D Yli päästiin kumpaankin suuntaan, mut se perusasento jäi. K seisoi vinossa mun edessä ja mä moli vain hiljaa. Onneksi liikkuri hoksi jossain kohdin sanoa käsky niin otin kapulan ja käskyllä sit hieno vierelle. Normaalistihan K tulee suoraan, mut nyt meni pisteitä puutteellisesta palautusasennosta.

Ja tunnari. K haisteli pari kapulaa vasemmalla antaumuksella ja vuorotellen. Olin varma että toinen on oikea. No sit pimu läks uudelleen liikkeelle, haistoi kapulaa ja alkoi kahmia sitä suuhunsa. Oikea tuli! Oli muuten oikealla. =)

Himpun oli taas palautus vino.

Kun Kaikku pääsi kisaan pääsi Ume ostoksille haaparantaan. Neiti oli kyllä ihan täpinöissään!

Varsinkin herkkuhyllyllä! =D

K sai kasvisluun.

Ja Umppa kurkkutorven. Ume ois halunnu mahaluun, mutta kun se viimeksi jäi syömättä mami ehdotti tätä tilalle. Ume kyllä kaupassa oli ihan jees valinnan kans, mutta autossa taisi jo alkaa harmittamaan!

Ja nyt kelpaa kerätä kakat. Löydettiin pusseja pimujen omissa teemaväreissä!!!

Pisteet sitten kokonaisuudessaan:

Istuminen:    10
Paikkamakuu: 9,5 (oli alussa menny himpun lonkalleen)
Seuraaminen: 5 (säälistä joo, mut onneksi taistelin niin jäi kiva mieli)
Z:                   8.5 (unohtui istumisessa katseleen pyörätien yleisöä joten 2 seuraamiskäskyä ja tietty se vähän levis)
Luoksetulo:  7,5 (loppu banaanina ja vauhtia sais olla lisää. Tästä syystä topitkin  sais olla napakammat. )
Ruutu: 7 (merkillä pääsi aivastus joten ei kuullu mun ruutu käskyä, 2 käskyä siis ja seisominen ei selvä)
Ohajattu: 0 (upee merkki, mut sit jäi valotpäälle ja ei edes pää kääntyny kun annoin käskyn. =D Avitin läheltä ja reipas nouto ja palautus! Huippu loppuosa)
Metalli: 8 Saishan se olla napakampi ja ei tehny perusasentoa. Onneksi olin hiljaa ja arvosteltiin puutteelliseksi palautusasennoksi. =P Siitä hyvä sivu. )
Tunnari: 8,5  (Haisteli tarkkaan kahta kapulaa, siirtyi eteenpäin ja nappasi oman. Vino perusasento)
Kaket: 6 (vajaa eka istu ja eteni)

yhteensä221p ja kolmos tulos. Jäi sitten 3 pistettä vaille kakkostuloksesta! Sijoitus 8/9.

Olin kyllä ihan älyttömän tyytyväinen kisaan ja fiilikseen, varsinkin kun saatiin paljon kehuja. Tuomarikin totesi että olen hyvä kouluttamaan ja nostaa hattua! Jeee!!!! Samoin kentänlaidalla tuli kehuja ohjauksesta yms ja siitä että jaksan hymyillä kokoajan sekä jopa vähän vitsailla. =D Mitäs sitä muuta voi kun näiden kans tahkoo. Muutoinkin Kemin kisoissa oli hieno tunnelma. Harvoin palkintojen jaossa saa ihmiset niin raikuvia ablodeja ja onnitteluja! Huisia!!! Tästä on taas hyvä jatkaa syksyllä uusin tuulin.

2 kommenttia:

  1. Ai että näitä tokokoepäivityksiä on kiva lukea! Varsinkin kuvien kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin päästiin kokeeseen ja vielä kamerakin mukana. Niin ja huipuksi kameran taaksekki saatiin kaveri kuvaan! =D

      Poista