.

.

maanantai 11. toukokuuta 2015

Pimut villeinä


Viime viikon alussa pimut oli ihan villeinä, eivät vielä tienneet tulevan viikon ohjelmaa... Kotiin kun tulin oli mua vastassa kaksi ratkiriemukasta böllmastiffi tyttöä jotka rynnistivät pihalle lelut suussaan. Siinä ei paljon mamin kehoituksia kuunneltu ettei pehmoja tarvita ulkona. Jopa Kaikku heittäytyi vapaalle ja kirmaili aurinkotyynyn kanssa. Ume taas oli liukas playboy.

Hivenen Kaino katselee Umen villiintymistä. Tosin ihan yhtä sekaisin oli vanhempikin pimu. Vuorotellen sai mami juosta perässä,eikä muuten annettu varastaa leluja! =D Ihanaa kun jaksavat vielä peuhata.

Ja tottakai sitä mami piti käydä kiusaan... Ei saanu mami lelua ei...

 Sama meininki nuoremmalla. Mutta kuinka muutenkaan kun iltakoitti joutui mami pelastamaan lelut sateesta. ;D

Viikko ohjelma on todellakin ollut tiivis. Keskiviikkona vedin treenit ja tietty kun homma oli 9 ohi treenasin omat. Torstaina valloitettiin luontopolku, josta kuvia tuonnenpana. Perjantaina olikin sitten ihan oma treeniryhmä jolloin molemmat pimut pääsi halliin. Kaikku sai ottaa rallattelu treeniä, kun opetellaan kiertäminen uusiksi uudella käskyllä molemmin puolin tolppaa. Niin se Kaino vain jaksoi laukata putken kautta tolpan ympäri ja taas uudelleen. Väliin pari istumista josta lähetys vasemmalle kapulalle. Meillä oli kyllä super hauskaa! Lauantaina olikin liikkurikoulutus uusista liikkeistä 9-15 ja tietysti omat treenit pimujen kans , loppu lenkkejä unohtamatta ja sunnuntaina sitten Rallyn ratatreenit. Onneksi olin ilmottautunu niin sai treeniä tulevaan kokeeseen. Kaikku osas hienosti, mutta ylläri kuka mokaili... Mami! No ohjaajat oli sitä mieltä että molemmilta radoilta olisi tullut ykköstulokset. Saa nähdä kuinka kisoissa käy. Sit vain peukut pystyyn!!! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti